Huomaan taas laiskotelleeni. Sisällä ollaan pääasiassa kaukoja, sivuaskelia ja pikku juttuja leikitty. Muuten ollaan koko porukka oltu ihan tokolomalla. Osasyynä oli Oivan juoksut ja sekopäinen uros, jonka kanssa ei paljon huvittanut mitään tehdä.
Tahvo tänään aloitteli ihan kylmiltään kisamittaisella seuraamisella, joka oli tosi kivaa. Siitä palkaksi lelulla riehumista. Sen jälkeen kisamainen istuminen, josta siitäkin leikkiä palkaksi.Toistoksi oli pakko palkata vielä pelkästä istumisesta, kun ekalla kerrallakin teki ihan sen ihan älyttömän nopsaan.
Ruudusta otettiin kaikki osat erikseen ja palkaten nekin.Meni taas istumisen kautta maahan eli hitaasti. Eli siihen vaaditaan vielä lisää treeniä. Muut osiot oli kivat.
Luoksetulossa otettiin ensin ihan leikkiä eli puun kiertoja ja juoksuleikkiä. Mahtavia pysähdyksiä myös maahan. Sitten vähän liikkeenomaisemmin, jossa maahan meno oli hitaampi eli pysähtyi ensin eikä "heittäytynyt" kuten leikissä. Sitäkin siis vahvistetaan. Mutta toppeja leikitään paljon ennen koetta ja tehdään kisamaisesti vain vähän. Katsotaan toimiiko suunnitelma vai ei.
Tunnarissa palkkasin taas matkalta. Nyt sai kyllä kapuloita tassuillaan viskeltyä, mutta haisteli silti kaikki läpi ja toi oman tökkimättä suulla muita. Jatketaan harjoituksia.

Oippis teki seuraamista. Otettiin juoksupätkiä ja siitä pysähdyksiä. Ihana Oippis, joka taas teki töitä superhyvin. Sen kanssa myös luoksetulon pysäytyksiä. Oivalta löytyy näköjään "bortsu"-pysähdys eli pysähtyi vaanimisasentoon tuijottamaan maanisesti lelun heittokättä.
Pööppeli kävi vielä ettimässä omaa kapulaa piilosta. Ja nyt sillä alkaa olla selvää, että nenää pitää käyttää. Mietitään vielä, että koska uskallan taas lisätä kapuloita.