Nyt olen ollut vähän laiska ollut. Käytiin siis viime viikonloppuna Keuruulla hakemassa keskeytys. Ensiksi paikalla makuussa oli noussut istumaan. (mitään ei sanottu, mutta maanantaina nousi treeneissä ainakin lussuttamaan takamusta)Siitä 5. Ekana kehään ja virittelyistä ei tullut mitään, en itse ehtinyt palautua pettymyksestä. Seuraaminen kuitenkin 9. Istuminen nollille. Luoksetulossa ei mennyt edes maahan kuin avuilla.Ruudussa juoksi takatörpölle haistelemaan ja lisäkäskyllä yli ruudun ihmettelemään. Siinä vaiheessa mulla loppui huumori ja lopetin leikin kutsumalla Tahvon luokse. Kiitos ja näkemiin. 

Kotona sitten saatiin tyhjennettyä anaalit ja kas kummaa, kun paikalla makuu alkoi taas sujua ilman perseen lussutusta. Mutta silti vähän epävarmoin mielin viikonlopun kisaan Keravalle.

Keravalla tänään oli jännitysmomenttina märkä ruohokenttä. Olimme suoritusjärjestyksessä ekoina. Koirakoita oli paikalla kahdeksan, joten ehdin mainiosti viritellä Tahvoa paikka makuun jälkeen. Jälkeenpäin ajateltuna taisin luoda sille fiilistä liikaakin. Paikalla makuu 10, meni kyllä taas vähän vinoon maahan, mutta siitä ei rokotettu sentään. Seuraaminen oli ihan jees, itse en ollut tyytyväinen askelluksiin vasemmalle, koska taisi jäädä liian eteen. Mutta noin muuten oli sopivan tiivistä. Siitä 9. Istumisessa oli innoissaan ja pompsahti hieman ylöspäin samaa aikaa kun sanoin käskyn, mutta meni muuten nätisti istumaan. Siitä 7.5.
Luoksetulossa ei malttanut pysähtyä seisomaan. Tuli mieleeni,että mahdankohan treenata liian pitkältä matkalta ja liian usein epäkisamaisesti. Pysähtyi kuitenkin maahan tosin meni ensin seisomaan ja siitä maahan. Ilmeisesti odotti vasta seisahtumiskäskyä. Oiskohan vika sitten,että normisti etenee enemmän ennen pysähdystä, koska treenataan pidemmällä matkalla. Pohditaan.
Ruudussa ehdin jo virittämään kohti ruutua, kun tuomari halusikin ottaa ruudun toisesta suunnasta. no ei siinä mitään talsittiin toiselle puolelle. Tahvo ei heti kohdistanut katsetta, mutta luulin sen kuitenkin sinne löytävän. Pöh, juoksi ensin jollekkin hajulle(seuraava koirakko meni sille myös) Yritin vielä lähettää siitä suoraan, ei onnistunut. Kutsuin luokse ja lähetin viereltä. Hienosti löysi ruudun, pysyi ruudussa ja tuli nätisti luokse seuramaan. Perusasento ehkä hieman väljä. Mutta nollaksihan se oli mennyt jo. Tässä välissä tauko ja Tahvolle lelupalkka.

Seuraavassa osiossa oli noudot ja kaket. Siihen virittelin maltillisemmin. Käytiin autolla ottamassa kapulan luovutusta ja kehän laidalla otettiin muutama seuruu askellus. Hyppynoudossa kolautti ja mulla kuulemma polvet väistää koiraa sivulle tulossa. Varmaan traumoja kapulan kolautuksista...Siitä vain 7. Nätisti luovutti. Minä olen tyytyväinen. :)
Metallissa ei heti löytänyt ja kapula jäi hassusti suuhun, joten tuli hitaammin takaisin. Taas mä liikutin polvea(ei kai sitä vielä kerrasta opi...) ja 8.5. Tunnari oli hieno, hieman pureskeli takaisin tullessaan, mutta oma tuli. Siitä kasi. Kaukkareissa sanoin odota, vaikka en treeneissä koskaan sano. Idiootti minä. Otti ilmeisesti yleisöstäkin häiriötä ja eka vaihto(istumaan nousu) jäi tekemättä, Muuten tyylipuhdas suoritus eikä kuulemma liikkunut yhtään. Siitä 7.
Kokonaisvaikutus oli 10. On kuulemma miellyttävän näköistä yhteistyötä, koira osaa ja tekee pienistä ohjaajan virheistä huolimatta. Mä olen kyllä itsekkin tyytyväinen tämän päivän suoritukseen. Hienoa Tahvo.Pisteitä yhteensä 217,5 ja sijoitus 2/8. Kisassa ei tullut kuin kaksi tulosta.  Voittaja taisi saada 219 pistettä. Ei siis edes tyhjin käsin tarvinnut kotiin lähteä.

Hyvillä mielillä ensi viikonloppuun.