Oiva:
Seuruu
oli aikas makeeta. Istumisessa hartian kääntö apuna. Luoksetulon stop hieno, mutta maahanmenoihin pitäis tehdä lakoamistreeniä. Ruutu oli oikein wau! Tunnarissa omaa x 3 ja nämä hienosti. Kakeissa sensijaan ollaan jumissa lähikaukoissa. Matkan kasvaessa tulee pomppu heti takaisin. Kai me vaan hinkataan naksutellen oikeeta teknikkaa.Loppuun merkki, joka oikein jees.

Iltatreenit:
Vuorossa Tape ja ideoiden kokeilu. Seuruuta ensin samoin kuin Oivan kanssa päivällä eli fiilistellen. Huippua!!!Istuminen takapalkalla,aivan loistavaa! Ilman apuja nyt ja sujui mallikaasti!! Ruutua hinkailtiin urakalla ja nyt tehtiin treenisuunnitelma, katsellaankatsellaan. Pikkusen hiodaan niin eiköhän siitä hyvä tule.
Tunnarissa kolme toistoa ja kaikki loistavia, mikäköhän aamulla oli vialla. Loppuun parit puunkierrot ja jäi ihan mahti fiilis näistä treeneistä.

Iltapalatreenit:
Oiva harjoitteli kakejen maa-seiso vaihtoa naksun kanssa kikkailen. Sai ruokansa nappula nappulalta, joten toistojakin tuli jo ihan runsaasti. Valoa tunnelin päässä. Kyllä me vielä yksi pomppu saadaan katoamaan.
Tahvo harjoitteli sikanopeeta maahan läsähtämistä. Aika hyvin lähti liikkeelle, josko pääsisimme vielä eroon sitkeistä maahanlaskeutumisista. Sivulle nostot parantuneet hitaista nopeiksi melkein itsestään, vähän vain leikittiin.