Oli hauskaa eikä vähiten siksi,että Tapsu oli taitava ja erittäin innokas.Mr. Green

Ekassa osassa oli hyppynouto metallilla, liikkeestä istuminen ja ruutu. Nämä kisamaisesti, joiden jälkeen tehtiin pysäytykset ja suorat luoksetulot puunkierrolla. Kisamainen osuus loistavasti! Puunkierrossa oli menossa merkin kautta ruutuun ja pysäytykset ennakoi. Loppujen lopuksi hienot pysäytykset ja vauhditetut luoksetulot.

Toisessa osassa oli kaukot, metallinouto ja seuraaminen kisamaisena. Näiden jälkeen tehtiin kuunteluharjoitustus. Heitettiin metalli, mutta ei käskettykään noutaa vaan mennä maahan. Loppuun vielä tunnari. Seuraamisessa vähän katseli Lentsua, mutta muuten hyvä. Kakeissa ite meinasin mokata ekan vaihdon, mutta muuten kivat. Metallinouto tyypillinen Tahvo suoritus. Toisessa metallin heitossa olin yllättynyt,että tyyppihän oikeasti kuuntelee jopa siinä tilanteessa. Wautsi!

Kolmannella kierroksella oli Tapelle vaikein harjoitus. Käytiin Tahven kanssa yhdessä viemässä pallo ruutuun, jonka jälkeen jätettiin kolme kertaa eri merkeille, joista kutsuttiin luokse. Vasta viimeisestä pääsi ruutuun. Ekalla luoksetulon palkkauksen jälkeen varasti ruutuun. Toisella yrityksellä otin paremman palkan ja saatiin harjoitus kunnialla loppuun.

On se Tahvo vaan aika eri hieno koiranen.