Oiva: Intoa oli kuin pienessä kylässä. Teki Stellan kanssa hyvän paikkamakuun. Tosin ennakoimisen kanssa saamme tehdä vielä paljon hommia. Ruutu onnistui kivasti loppujen lopuksi.  Onnistuessaan on hieno, mutta vaatii vielä hienosäätöä. Lisäksi pallo kädessä pysymisen treenaminen ei ehkä ole kaikkein järkevintä varsinkin viikon treenitauon jälkeen.
Luoksetulossa maahan stoppi, joka on ihan älyttömän hieno. Tämän jälkeen vielä läpijuoksu. Saimme myös puolivahinkossa onnistuneen kaukojen maa-seiso vaihdon.
Tahvo: Seuruuta ihan lyhyt pätkä.Ruudussa parit toistot: ensin tyhjä ja sitten palkallinen. Tosi hienosti.Luoksetuloa puunkiertojen avulla sekä ilman. Teki läpijuoksussa ensin pysähdyksen törpölle, ilman vauhdin tiputtamista.Hassu eläin.
Puunouto, jossa luovutuksesta palkka. Loppuun merkki-ruutu-leikki.

Tahvon iltatreenit:
Aloitettiin hyppynoudolla, jonka jälkeen tunnari. Pientä kapulan pureskelua, mutta haistelutyö ei ois voinut enää parempi olla, joten jätettiin pureskelu noteeramatta. Jatketaan vaan pidon vahvistuksella. Ruutuun juoksi pallolle ja loppuun pari lyhyttä pätkää seuruuta.