Myönnän taas laiskotelleeni kirjoittamisen suhteen. Tahvolla noudon luovutukset ovat parantuneet, tunnaria on otettu taas aivan alusta. Ahkerasti ollaan treenattu yhden kapulan etsimistä.

Tänään tehtiin kisamaiset treenit. Tahvolla otin pötköön kaikki voi-luokan liikkeet. Ainoastaan luoksetulon tehtiin läpijuoksuna.Ruudussa pidensin omaa kävelykaavaa, jotta ei opi ainakaan ennakoimaan lähtemistä. Maahan se tykkäisi mennä stop-käskyllä, joten harkinnassa on jättää pysähtymiskäsky kokonaan pois.Tunnarikin tehtiin vain yhdellä kapulalla piilossa, koska avustajaa ei ollut saatavilla. Jokatapauksessa heti noutojen perään. Kapulaa ei edes yritetty pureksia. Kaukot tein lyhyemmällä etäisyydellä,että saan varmasti heitettyä narupallon koiran taakse. (miten niin onneton heittäjä) Kaiken kaikkiaan hyvä suoritus.
Lopuksi otettiin vielä palkallinen ruutu ja muutama luoksetulon pysäytys pallolla palkaten.

Oivalla tein myös kisamaisesti yhteen pötköön kaikki muut alon liikkeet paitsi kytkettynä seuraamisen ja hypyn. Lopuksi lähetin siihen multisuper ihanaan ruutuun. Lisäksi tehtiin muutama ruutu maahan menon kanssa.