Aloitettiin ruudulla. Tarkoituksena oli vahvistaa pysymistä häiriössä. Ekalla kerralla nytkähtikin "käsky"-kehotuksesta. Toisella kerralla pysyi kun nakutettu. Molemmille kerroilla jouduin ottaa korjauskäskyn ruutuun, koska jäi sen verran lähelle ruudun sivureunaa. Mutta muuten ruutu hyvällä mallilla. Loppuun vielä motivointiruutu ja niitä lisätään ohjelmaan vielä, jos se auttaisi reunojen lähentelyyn. Seuraavaksi kaket, joissa otti hieman häiriötä liikkurista. Näkyy hitautena. Yksi vaihto hieman epäpuhdas, mutta muuten jees. Palloa palkaksi.

Välissä paikalla olot toisen ryhmän kanssa. Istumisessa oli hiukan katsellut taakseen, mutta muuten jees. Mä luulen,että tässäkin kokemus antaa varmuutta. Nyt oli kuitenkin paljon koiria ympärillä ja vähän vieraampia. Makuu meni sitten hienosti evl-käskytyksellä. Tosin kenellekään ei ollut kovaäänistä makuu-käskyä, josta olisi voinut lösähtääkin. Sivulle tulo oli hyvä.

Viimeisenä liikkeenä halusin mielipidettä seuruuseen. Se tuntuu hyvältä, mutta sitä en tiedä, miltä se meno näyttää. Ihan hyvin ilmeisesti menee muidenkin mielestä. Omiin käännöksiin voisin kiinnittää huomiota,teen helposti sellaisen pyöreämmän kulman. Tähän sain hyvät vinkin, joten kuivaharjotellaan kääntymistä ilman koiraa.
Iltasella ruokakuppipalkalla esitettiin ihan superhienot kaket.

Kaiken kaikkiaan Tahvo oli taas hieno koiranen. On kyllä ilo työskennellä herran kanssa.

1285022.jpg
Kuva Jere Huovinen