Käytiin Tahvon kanssa tänään Lentsun opissa.
Ongelmaliike nro1 eli luoksetulo. Otin alle seuruuta palkatta ja sitten luoksetuloon. Nyt ei ollut oikein vauhtia matkassa, mutta tuli laukalla kuiteski. Maahan menoon vaati kaksi käskyä. Lentsun mielestä tässä vaiheessa voidaan unohtaa hetkeksi vauhtitreenit, jos ei nyt ala ennakoida pysähdyksiä.  Kokeessa ei vauhdista pistemenetyksiä tule kuin yksi tai kaksi. Katsotaan tilannetta sitten sen jälkeen uudestaan.

Tunnarissa kokeiltiin laittaa kapulat kivetyksen viereen. Ei toiminut, Tahvo hyppäs kivetyksen ja kapuloiden yli. Eikä tajunnut vielä seuraavallakaan kerralla, vaikka kapulat oli näytetty. Namitkaan kapuloilla ei tuottanut toivottua tulosta, tuli entistä epävarmemmaksi. Joten nyt vaihdettiin palkkaustapaa ja siirrytään takapalkkaan. Näin mun ei myöskään tarvi ottaa erikseen pitotreenejä, mitkä sekoittaa Tapsen päätä. Haetaan ensin onnistumisia piilottamalla yhtä kapulaa ja otetaan myöhemmin mukaan kaikki kapulat.
Seuraamisen peruutuksen heikkous oli ihan mun liikkumisesta kiinni, niin kuin epäilinkin. Pitää siis itse opetella kävelemään...

1307043.jpg
Mitäs seuraavaksi tehdään? Kuva Katja Vepsä.