Perjantaina eli eilen kävimme treenamassa läheisellä kentällä yhdessä Kristan ja Aadan kanssa. Rakennettiin kentälle kaksi ruutua ja häiriöksi laitoimme noutokapuloita. Aluksi lähetin Tahvon palkalliseen ruutuu ja sen jälkeen tyhjään ruutuun.Matkalla tosin meinasi varastaa noutokapulalle, mutta uskoi ei sanaa ja lisäkäskyä.  Lopuksi vielä lähetys takaisin palkalliseen ruutuun. Tahvon kanssa otin vielä merkin kiertoja muutaman kerran. Palkkana lelun heitto. Lopuksi vielä merkiltä lähetys palkalliseen ruutuun. Otimme myös ohjattua noutoa, jossa ekalla kerralla yritti varastaa. Tavallista noutoa muutaman kerran ja viimeiseksi seuraamisen käännöksiä ja kaukkareita.

Oivan kanssa otettiin kokeenomaisesti pari liikettä putkeen. Harjoiteltiin myös sitä, miten kannattaa käyttäytyä liikkeiden välissä. Parempi pitää tyttö koko ajan käskyn alla sivulla ja antaa välissä vain erittäin hillityt kehut. Itse liikkeet menivät hyvin. Luoksetulossa täytyy taas muistaa palkata myös sivulle tulosta eikä aina vauhdista. Oli meinaan vähän vino perusasento. Seuraaminen oli hyvää.

Tänään oltiin sitten lenkin yhteydessä treenamassa. Tahvon kanssa otin luoksetulon pysäytyksiä, jotka nekin ihan ok. Maahan meno on hyvä, mutta seisominen on edelleen hypähtelevää. Parantunut kyllä huomattavasti sanallisesta käskystä. Takapalkka auttaa hieman. Läpijuoksussa oli tänään sitten ihan hyvin vauhtia :D. Kaukkarit oli ok. Samoin jäävät liikkeet
Oivan kanssa otin idaria. Hyvin pysyi-.Luoksetulon sivulle tulo tänään hyvä. Paikalla makuu oli ok, kun ei ollut haukkuvia koiria missään. Niitä tarvii varmaan erikseen hankkia häiriöksi.Lisäksi harjoiteltiin sivulle tuloja ja sivulla olemista. Samoin maahan-sivu vaihtoja. Ihan hyvin tuo sujui.