Oiva the Pööpe aloitti metallilla. Sillä elukalla on kyllä omintakeisia tyylejä varastossa. Ei enää pitäisi yllättyä mistään. Se juoksee metallille täysillä, jarruttaa vauhdilla ja  kääntyy ilmassa hypäten kapulan toiselle puolelle, josta nappaa kapulan suuhunsa ja jatkaa matkaansa takaisin sivulle. Pakko oli kokeilla toisen kerran, jolloin täsmälleen sama kuvio toistui.
Ruutu evl-tyylisesti suoraan lelulle. Merkkinä nyt laakeampi merkki, jota muutamassa kokeissa pk-seudulla olen nähnyt. Oiva hakeutuu nätisti merkin taakse halausasentoon. Toistoilla sain halausasennon vähän korjattua ryhdikkäämmäksi. Ruudun loppuosa meni hyvin.

Tahvon kanssa halusin saada onnistuneen idarin. Kuviolla parin askeleen seuruu, josta kisapalkka ja siirtyminen idarin lähtöpaikkaan. Idari kokonaisena ja vasta viimeisestä pysähdyksestä palkka.  Meni ihan tosi hyvin. Ei stepannut seisomisessa yhtään. Ei edes pää kääntynyt ennen kuin olin ihan takana.
Ruutu vasemmalle lelulle. Laitoin myös häiriötörpön ruudun kanssa vastaiseen nurkkaan. Ei häirinnyt yhtään. Lähetin vielä tyhjään ruutuun ja palkkasin pallolla stopista. Tietysti oli pakko saada tunnariakin tehtyä. Ekalla toistolla varmisteli, mutta toi oman. Kahdella vikalla oli taas paljon varmempi ja lähti palauttamaan omaa selvästi itsevarmemmin. Paljon kehuja ja jauhelihaa palkaksi.