Meitä oli paikalla vain kolme, joten saatiin enemmän treeniaikaa ja käytettiinkin aika tehokkaasti hyödyksi. Tahvo oli mukana, Oiva vielä antibioottikuurilla ja sai eilen vielä rimadyliä, joten jäi kotiin vielä lepämään.

Tahvo otti ensin kisamaisena istumisen, luoksetulon läpijuoksu ja sitten ruutuun palkalle. Istuminen oli ok. Luoksetulossa palautin maahan. Muuten liikkeet kivat.
Toisella kiepillä otin luoksetulon pysäytyksellä. Jossa odotin ensin palkkausta liian kauan. Viivestähän oli tarkoitus palkata. Lopulta onnistuin pari kertaa. Itse pysäytys on hyvä. :) Mutta ei oikein osaa pysyä siinä. eipä ihme kun sen treenaminen on jätetty heitteille. Kaket olikin sitten hienot. Ei ottanut häiriötä ja teki kaikki viisi vaihtoa mallikkaasti. Palkkasin seisomisesta-istumaan menosta. Hyvä Tahvo!

Noudossa oli vähän pureskelua, mutta palkkasin odottelusta. Enemmän pureskelunesto treeniä. Tunnariin pitää keksiä jotain. koska pureskelu kapuloilla aika pahaa. Oma löytyi joka kerta. Kokeillaan ruokakuppia tai lelua vaihtariksi. Saas nähdä saadaanko koskaan noutoja pureskelemattomiksi...

Paikkamakuu tyypillinen varma Tahve.