Tänään hallilla treeniryhmän kanssa.  Videoitiin treenit, jotka sitten herkuttelun lomassa käytiin myös heti treenien jälkeen läpi.
Tapella ohjelmassa luoksetulo, kaukot ja ohjattu. Luoksetulossa ei edelleenkään näytä siltä miltä haluaisin. Lisäksi seisominen venyi. Koska tämän hetkinen treeni ei tuota tulosta,ajattelin koittaa nyt ihan muuta.(käytännössä samaa tyyliä, jolla Oivalle on hiottu hieno luoksetulo. Vähän epäileväinen olen, mutta ei se pelaa, joka pelkää :D )Kaukot sen sijaan hyvät. Ekaan nousuun "tarvi" pidennetyn käsimerkin. Toisin sanoen minä hätäilin. Ohjatussa sen sijaan meinasi luistaa merkiltä ja korjaus meni vasemman noutamiseksi. Tosin hienosti väisti keskimmäisen kapulan. Toisella toistolla menikin jo paremmin. Pari pyörittelyä, mutta muuten ihan kiva ja vauhdikas.Ainoa ratkaisu tähän on tehdä paljon liikkuritreeniä, jotta kestää tuijotella kapuloiden viemiset.

Oiva pääsi kotona treenamaan. Kivasti teki töitä,vaikka ihmisiä kulki jatkuvasti ohi. Luoksetulon palaset näyttää kaikki ihan tosi hienolta. Seuraaminen meni idarissa kivasti, kulmissa teki hienosti töitä. Otin vain  seisomisen ja pari sivua seuraamista.