Eilen matkailtiin kotiin ja ei ehditty treenailemaan muuta kuin pikakaket illalla. Tänään sitten tutulle lukion pihalle tokoilemaan.

Seuruu: Oiva on tehnyt aika paljon kestoa, joten nyt treenattiin lähinnä oikealle käännöksiä ja hidasta kävelyä. Onnistui hyvin. Hidaskin tuntui olevan ihan kävelyä eikä melkein istumista.
Puunkierrot: Oiva oli ihan tohkeissaan. Stopit hyviä,mutta sivulle tuli helposti vinoon, jos pallo oli häiritsemässä. Korjasi kyllä itse. Tapella upeet stopit ja sivulle tulossakin vauhtii. Tässä näyttäis olevan lääke hidastukseen.
Ohjattu: Tapse teki ekan merkin hitaasti, mutta koska ei päässyt kapulalle skarppasi seuraavat merkit. Upeesti laukalla! Mahtista. Tehtiin merkkiä sitten vielä huvin vuoksi ilman kapuloita.
Tunnari: Molemmille miinusta laskuriin. Oiva meni suoraan kapulalle, mutta tänään varmisti. Tahvo 61-1=60 ja Oiva 77-1=76
Kaket: Oiva keskittyi maa-seiso ja istu-seiso vaihtoihin. Hieman mietittävää palkkaamistavassa, vaikka ihan kivasti tekee oikeinkin. Tahvo teki pikkusarjoja ja palkkasin vain maahanmenot.