Ulkona on ihana tuulinen räntäsää. Siitäkin huolimatta otin Tahvon matkaan ja läheisellä kentällä treenattiin.Aloitettiin ohjatulla pitkästä aikaa.Koska Tahvo on varasteluun taipumainen vahvistettiin merkkiä paljon. Tosin nyt se oli sen verran kuulolla,että ei kapuloille saakka kerennyt. Merkki oli ok, tosin jostain kumman syystä olis mielellään istunut merkillä,jos siis pidin hiukan viivettä. Tosin epäilen johtuvan ilmasta...
Kapuloista otettiin oikeaa puolta ja tämä hyvä.
Sitten välissä liikkeestä istuminen liikkeenä. Tämäkin tosi hyvä. Tunnarissa sohlaili välissä. Ja ekalla kerralla toi oman viereisen. Tokalla kerralla sitten haisteli jokaisen kapulan huolella ja oma tulikin. Siitä jauhelihat palkaksi. Otettiin lämmittelyksi muutamat puunkierrot ja siinä myös parit pysähdykset.Lopuksi lähetys palkalliseen ruutuun.

Tarkoitus on tänään Oivankin kanssa treenailla, mutta ihan heti takaisin tonne ulos en ole lähdössä...

Oivan tokot:

Ei huvittanut lähteä ulos enää jäätymään reipasta lenkkeilyä lukuunottamatta. Oiva sai tehdä sisätokoilut. Aluksi seuraamisen askelia, joista silläkin peruutus vaatii vielä treeniä. Tosin sillä on eri ongelma kuin Tahvolla, mielellään tekee kiepsahdukset sivulle. Eli palataan taas taaksepäin ja apuihin.
Sen jälkeen kaket, jotka hyvät, jossei mulla ole mitään kädessä. Naksukin aiheuttaa maanista tuijotusta. Pidetään mielessä. Tunnarikapulan nostoa. Tämä suht ok.
Sitten kosketusalustaan ja kriteerinä,että vasen tassu koskettaa alustaa. Mä luovuin nenästä, koska kuumentuessa ruoppasee puolet maasta mukanaan..Hetken aikaa raksutti, mutta rupesi sitten kokeilemaan,että mitäs tän kanssa nyt sitten pitäkään tehdä.