En sitten jaksanutkaan ottaa noutoja enää illalla, eikä noutoja otettu tänänkään. Mutta muuta kylläkin. Ulkona oli kohtuu kylmä, joten lyhytkarvaisen koiran kanssa ei siellä  mitään paikalla oloja oteta. Käytiin ihan tuossa "meidän" takapihalla(kerrostalojen välinen piha-alue) Ihmisiä kulki ohi, joten häiriötäkin oli.

Tahvo:
 
Aluksi otettiin seurausta. Käännöksiä ja pysähdyksiä. Otus oli hirmu innokas ja perusasennot sen mukaiset, vaikka seurauspaikka oli muuten oikea. No pienten korjailun jälkeen alkoi löytyä tarkkuutta. Seuraaminen oli hyvää, eikä väljyyttä ollut ollenkaan.
Liikkeestä maahanmeno oli ok. Vapautin koiran saman tien.Samoin luoksetulo oli ok. Ilmeisesti ollaan päästy siitä koskettamisesta sivulle tulossa. Voi tosin olla,että kisoissa käy sen verran kierroksilla,että kosketus tulee.
Liikkeestä seisomisessa kokeilin meille ihan uutta palkkaustapaa.Jätin patukan koiran koiran taakse ja lähdin seuruuttamaan. Toimi, muutaman toiston jälkeen ei ollut hiipimisestä tietoakaan.Tätä harjoitellaan jatkossakin.
Tahvo tuntui tänään olevan hyvässä vireessä, joten sen kanssa oli mukava harjoitella.

Oiva:

Oivan kanssa otin taas vain seuraamista ja sivulle tuloa. Nyt palkkasin patukalla. Hienosti tytsä on tajunnut seuraamispaikan.Hyvin jaksoi seurata pidemmänkin pätkän.  Harjoiteltiin vasemmalle ja oikealle kääntymistä. Emme ole hirveästi käännöksiä harjoitelleet, joten otin hitaita käännöksiä, jotta koira pysyy paremmin mukana. Meni ok ja kontakti oli koko ajan loistava.