Eipä tässä kai mitään uutta auringon alla. Kolmostulos ja kolmoseksi sijoituttiin. Luoksetulon pysäytyksiin täytyy keksiä jotain ja luovutuksia harjoitella enemmän. Kaukkareissa otti taas liikkurista häiriötä, käsimerkit ei ollutkaan ihan tuttu juttu.
Paikka makuu oli 10. Jännitin itse sitä hirvittävästi, hyvä etten piilossa oksentanut...
Seuruu 0. Ei olla harjoiteltu pitkää seuruutuspätkää ja ilmeisesti luuli kehännauhan pidikettä noutokapulaksi. Herpaantui sille hetkeksi ja kävi vilkasemassa kehänauhan ulkopuolella. Muuten seuruu tuntui ihan kivalta.  Istuminen meni mun mokalla kaksoiskäskyllä.Seiska saatiin. Treenit niin kuin kisat, nyt jäin varmistelemaan, vaikka treeneissä en enää niin tee. Luota koiraan jne.
Luoksetulo siis läpijuoksulla. Seisominen venyi ehkä kaksi mittaa, joten siitäkään ei irronnut pisteitä. Ruudussa meni ensin sivuun oikeasta reunasta ohi, mutta lisäkäskyllä ruutuun. Sivulle palaaminen ok. Siitä siis 10. Tyytyväinen saa olla, sillä Tape oli kahdeksasta koirasta ainokainen joka onnistui ruutuun löytämään. Ruutukuuri on ollut tehokas.
 Hyppy noudossa pientä pureskelua perusasennossa. Siitä 8.Muuten hyvää työskentelyä. Metallissa hieman hidas palautus, kun kapula ei oikein asettunut suuhun. Siitä 9. Tunnarissa pieniä luovutusongelmia, toisella käskyllä vasta. Pari rouskaisua kuului. Siitä 6. Kaukot oli nätit, mutta häiriöherkkyyden takia tuli kaksoiskäskyjä. Siitä siis 6. Kokonaisvaikutus 8.