Oiva: Aluksi paikkamakuu, jossa pysyy, mutta toinen kyynärä meinaa jäädä makuulle mennessä ilmaan. Outo otus. Varmaan auttaa, jos kaikista makuista palkkaa maahaan nenän eteen. Muuten siis hyvä makuu.
Tunnari nyt tiputti heti kun näki palkan, mutta kävi poimimassa käskyllä uudestaan. Otin silti vain eteen saakka. Hyvä haistelu.
Ja voihan ruutu sentään. Oiva ei näköjään enää osaa ohjautua ruudusta mihinkään suuntaan vaan tulee takaisin luokse. Enkä saanut sitä kertakaan pysäytettyä ruutuun vaan aina ruudun taakse. Pirulainen. Tehtiin sitten ruudun paikkaa ja perspalloja.Täytyy miettiä,että ottaisko tähän kosketusalustan käyttöön vai mitä sitä keksisi.

Tahvo: Istumista nopeista palkaten. Sekä takapalkalla että multa tulevalla lelulla. Hyvältä näyttää.Nyt vaadin lisäksi hyvää seuraamista ennen ei tule käskyä. Auttoi.
Luoksetuloissa suorapallo stopista ja maahanmenoista. Lisäksi tehtiin erikseen maahanmenoja, jotka ei nyt ihan sellaisia ole kuin haluaisin. Mutta pysähtyy nyt kuitenkin. Loppuun läpijuoksu.
Ruudussa ensin maassa pysymiset, joista toistoja kaksi. Jesh hienolta näyttää. Pelkkä loppuosa täyskäännöksellä. Hyvin menee. Muutama stoppi, jossa ekalla ennakoi maahan menoa. Meni stoppikäskyllä maahan pepa muhun päin... Tän jälkeen muutama hyvä stoppi. Sitten kokeiltiin tehdä evl-ruutu. Ja tämä onnistui tosi hienosti. Ruudussa pysähtymisestä ekalla palkka viiveellä seisomisesta ja tokalla ruudussa oli lelu odottamassa. Sitten vielä yksi tyhjä voi-ruutu ja yksi lelullinen voi-ruutu.
Tunnarissa yksi kisamainen joka ihan jees.Suht nätisti toi kapulan. Otettiin vielä samalla kapulalla loppuun pelkkä tuomistreeni.