Oiva jäi Samin kanssa mökille ja Tahvo pääsi Tuulissuolle ryhmätreeneihin.  Sami oli ottanut Oivan mukaan kalareissulle mukaan. Neiti ei kuulemma enää toiste mukaan pääse, vaikka itselleen suhteellisen kiltisti veneessä olikin. Kuulemma Oivan ansiosta pari isoa(vai oliko nää niitä kalavaleita?) haukea oli Oivan takia päässyt karkuun. Mutta kyllä tänään syödään kalaa siitä huolimatta. :)

Tahvo ei ollut treeneissä ihan oma itsensä. Ilmeisesti Oippis on vähän sekoittanut päätä. Siihen nähden kuitenkin ihan ok. Metalli ihan ok, mutta vaihto tunnariin ei ollut kovin hyvä. Sain kuitenkin rauhan helposti takaisin. Tunnarissa toi oman viereisen(tuuli aika vastaan). Lähetin uudestaan ja toi oman, mutta pureskeli matkalla, kun oli niin jännää.

Ohjattussa eka merkki huono. Loput parempia. Nouto osuus tosi hyvä! Pari kertaa tais hieman pyörähtää kapula, mutta muuten oli vauhtia lasissa tuhat. Merkkiä korjattiin päästämällä noutamaan, mutta niin että minä heitin kapulan koiran ja minun väliin. Toimi. Tahvo palkaantui kerrankin merkistä hyvin.