Matkaan lähdettiin jo kukonlaulun aikaa, ehkä jo ennenkin sillä auto startasi pihasta hieman yli viisi. Edessä pitkä toko päivä Hämeenlinnassa.Tahvolle aamuherätys varmaan oli rankka, se kun tuppaa olemaan aamu-unista sorttia. Autossakaan ei malttanut kuin torkkua.
Staffijoukkueessa mukana olivat meidän lisäksi avoimessa Kerttu ja Tiina, Paavo ja Susanna sekä voittajassa Friikki ja Elina.
Paikan päällä saatiin sitten odotella muutama tunti ennen omaa suoritusta.  1.kehässä Packalenin tuomaroitavana saatiin paikalla makuusta 8, luoksetulosta 10 ja kokonaisvaikutukseksi 9. Alku näytti varsin lupaavalta. Seuraavaksi oli pienen odottelun jälkeen vuorossa Kielon kehässä, seuruu, seisominen ja nouto. Oma väsymys alkoi näkyä myös koirassa seuruumisen jälkeen. Enkä saanut enää skarpattua sitä normisuorituksiin. Seuraamisesta 8.5.Seisomisesta 7.5 , jossa jälleen kerran tapahtui istumisen ennakoiminen ja pysähdyskään ei varmaan ollut ripeimmillään.Noudossa sitten joutui haistelemaan kusiläikän yli(pari koiraa oli ennen päässyt siihen merkkaamaan). Ei hätää huomasi kapulan toi ripeästi, vaikka vähän joutui asettelemaan suuhun. Ei malttanut enää istua perusasentoon ja tämä meillä yleensä kielii siitä,että koira on väsynyt. Luovutuskin oli hidas. Noudosta siis pisteitä vain 6.  Kokonaisvaikutukseksi 8.
 Hannele Pörstin kehässä sitten piti olla meidän varmimmat liikkeet. Noh nekään eivät menneet ihan odotusten mukaan. Kauko-ohjauksessa vaati taas aloitus maahan menossa kaksi käskyä, muuten suoritus oli mielestäni hyvä. Silti pisteitä 7. Maahan menossa jännityksen seurauksena voimakas käskytys, joten pisteitä 8. Hypyssä vaati jostain kumman syystä kaksi istu käskyä, muuten ok, vaikka loppuperusasento oli vähän vauhdikas ja taisi minuun osuakkin. Pisteitä siitä 7. Kokonaisvaikutus Pörstiltä 7. Näin ollen kokonaisvaikutusten keskiarvo oli 8. Yhteensä haalimme siis kasaan II-tulokseen oikeuttavan 157 pistettä. Sijoitus oli 34/98. Joten loppujen lopuksi saa olla kokonaisuuteen aika tyytyväinen.

Päivä oli todella mukava. Vaikkakin tuliaisena oli auringonpistos, joten sunnuntai päivä meni lähinnä nukkuessa ja särkylääkkeitä syöden. Mukava muisto silti jäi.
 Kiitokset joukkuetovereille mukavasta seurasta ja tsempityksistä. Ensi vuonna lähdetään uudestaan, jos vain joukkueeseen huolitaan.

120638.jpg120639.jpg