Edellisenä iltana mietin,että jaksanko kisapaikalle tuomarinkartanoon lähteäkkään. Lauantaina satoi lähes koko päivän ja yksi viluinen erkkaripäivä oli jo takana. Sunnuntai aamu oli harmaa, muttei sentään satanut, joten päätetiin lähteä hakemaan kolmatta ykköstä alokkaasta.
Tahvo oli yllättävän pirteä eilisen näyttelypäivästä huolimatta. Kisapaikalla virittelin hieman nopealla seuraamisella ja otin vauhdissa muutaman maahan menon. Luoksepäästävyydestä ja paikalla makuusta tulikin 10.Sääkin alkoi ennen yksilöliikkeitä kääntyä kivaan auringon paisteeseen. Yksilösuoritusta ennen otin vauhdikasta seuraamista ja pysähdyksiä sukalla palkaten. Sitten seuraten suoraan kehään. Kytkettynä seuraamisesta 9 ja vapaana seuraamisesta 10. Liikkeestä maahanmeno ja seisominen sekä luoksetulo kympin arvoisesti. Hypystä lähti jostain yksi piste, siitä siis 9 ja kokonaisvaikutus oli 9. Saatinpa  ainakin vähintään yksi nolla-liike per kisa putki katkaistuksi.. Yhteispisteitä siis 195 ja siitä KP, luokkavoitto ja kauan odotettu TK1.
Nyt sitten kohti avointa. Seuraava koetus on varmaan  rotujoukku-sm Hämeenlinnassa. Ellen Raumalle intoudu ilmottamaan, kisaaminenhan on kivaa. :D