Tahvon kanssa oltiin perjantaina harjoittelemassa liikkeiden aloituksia ja pikkasen seuruuta halisten kosken parkkiksella. Niinkin läheltä löytyy siis kohtuullista häiriötä.

Tänään käytiin Ala-Lemulla lenkillä Katin&koirien kanssa. Tahvolla on edelleen näköjään naiset ja vähän ilmeisesti pojatkin mielessä. Ei siis ole toipunut vieläkään kokonaan Oivan juoksuista. Treenatessakin oli hirmuisen häiriöherkkä sellaisille asioille, mitä ei normaalisti huomaa. Mutta ruoka maistuu vihdoinkin ja kotona oikein normaalisti kävi lihapullaan kiinni ahneesti. Ehkä se tästä siis taas iloksi muuttuu.  

Niin ne treenit. Tahvolle ekalla kierroksella seuraaminen kisamaisena, joka meni hienosti. Sen jälkeen idariin, jossa palkkasin nyt sen istumisen. Annoin myös isomman avun siinä, jotta varmasti onnistuu. Ruutu meni suurinpiirtein ok. Merkillä en käskyttänyt, kun katseli kauempaa kuuluvaa teinipoikien juttelua. Tämmöinen ei todellakaan ole Tahvolle tyypillistä.  Ruutuun meni hyvin. Tosin maahan tuli sen verran eteen,että etutassut olivat viivan päällä. Siellä taas jäi katselemaan autosta ulostulleita miehiä. Mun treeni-idea ei tässä kohtaa ihan toiminut. Tarkoitus oli palkata se pysymisestä ja kun lopulta kävelin sen luo Tape makasikin ihan levollisena, mutta häiriökäskyjä ei kuullut enkä tiedä olisiko edes tullut, jos olisin kutsunut... Oivalla vuorossa seuruuta myöskin käskytyksellä, mutta naksutin silloin tällöin perusasennoissa. Nyt oli malttia ja keskittymistä. Hyvä! Metallissa sen sijaan oli vähän mietteliäs. Ei meinannut tuoda loppuun asti. Toistolla teki hyvin. Ruutu sen sijaan meni sekä lelulle, että tyhjään hyvin. 

Toisella kierroksella Oivalle kaukot ja ohjattu yhdellä kapulalla. Kaukoissa oli paljon hyvääkin, vaikka välillä taas teki virheitä. Ohjattu sen sijaan hyvä. Hiukan kapulaa pyöritteli ja tähän pitäisi nyt enemmän puuttua. Tape teki vain ohjatun, jossa pientä taistelua merkin kanssa. Edelleen vähän häiriöitynyt.  Saatiin kuitenkin hyvä merkki ja hyvä haku, joten ollaan nyt olosuhteisiin nähden tyytyväisiä.