Oivalle häiriössä kontaktia sivulla ja ihan seuruutakin. Ihan ok, muutaman perusasennon hötkyili. Vasemmalle askellukseen en myöskään ollut alkuun tyytyväinen, mutta kyllä se siitä. Ihan perusseuruu kyllä on hyvää. Ruudun loppuosaa ensin lelulle ja sitten palkka vasta stopista. Hyvä! Lisäksi otettiin ruudussa maahanmenoa ja maassa pysymistä(ne molemmat kyynärät!) Nyt kuitenkin laskeutuu heti kunnolla maahan, vasta liikkumisestani kurotteli toisen kyynärän ilmaan.
Oiva teki myös Astridin kanssa paikalla makuun. Ihan hyvin malttoi ootella käskyä ja menikin molemmat kyynärät maahan, vaikka taas se oikea jäi vähän hassusti, muttei sentään ilmaan. Jotain hyvääkin meni vasta omasta käskystä maahan. Ehkei tulossa samallaista ongelmaa kuin Tapella?

Tapsukselle myös ruudun loppuosaa. Tape oli superpätevä! Hienosti ja tiiviisti sivulle seuramaan ja pariin kertaan otin suoraan lelulle ampumisia. Idarissa korjasin muutaman kerran seisomisen pienen jalkojen liikuttelun, mutta muuten kaikki jees. Mukaanlähdöt mahtavat ja istu- ja makuu-asennot oli tosi nopsat. Kokeilin pientä rytminvaihdosta seisomisen jälkeen, jolloin istuminen menee helpommin.
Ohjatussa jälleen ketkuili ja eka merkki oli ihan surkea. Eikä kestänyt korjausta taaskaan. Mutta tämän jälkeen alkoi sujua. Teki merkit puhtaasti loppuun asti kiertäen. Ja vauhtiakin alkoi löytyä. Tahvo pääsi myös kerran merkille vietynä noutamaan vasemman kapulan ja menikin ihan ok. Hieman pyöritteli, mutta sivulla piti sitten jo tosi nätisti.