Tänään otettiin vain pientä viilailua. Tahvolle noudon luovutusta ja superhyvät peruutukset seuruussa. Oivalla kapulan pitoa ja hyvin neiti piti. Ensin vähän kitisi, kun joutuikin ruokakipon saamiseksi tekemään vähän töitä.

Iltalenkillä pysähdyttiin vielä terveyskeskuksen parkkipaikalle ottamaan pienet tokotukset. Oiva aloitti seuraamisella ja nyt keskityttiin täyskäännöksiin. Nyt meni paremmin. Luoksetulo oli pysähdyksineen ok, kunhan taas muisteltiin,että se asento pitää johon ollaan jätetty. Kerpele, kun tyypin mielestä luoksetulo on niin kivaa,että nostetaan toinen kyynärä jo valmiiksi ilmaan.Vähän niin kuin pikajuoksija lähtötelineellä.

Tahvo otti seuruuta, mutta palkkailin välillä. Peruutukset menee ok, jos mä en kiiruhda ja otan tarpeeksi lyhyet askeleet. Sitten puunkiertoja, jossa meinas käydä vahinko. Tahvo meinas sännätä tielle. Ilmeisesti oli hakusessa, mitä puuta tarkoitin. Kyllä sydän hakkas julmetusti, vaikka ison tien välissä olikin äänivalli. Sain kuitenkin käskytettyä takaisin ja tehtiin puunkiertoja sitten toiseen suuntaan.. Liikkeessä pysäytykset hyvät. Nyt otettiin viivettäkin mukaan. Loppuun kuitenkin suorapallot.