Käytiin treenamassa jälleen tutulla kentällä. Oiva sai jälleen aloittaa. Tosin se makasi vuoronsa jälkeen katsellen myrtyneenä Tahvon treenailua. Ilmeisesti vihjaili liian lyhyistä treeneistä. Erityisesti treenin alla on vähän molemmilla kaket ja tunnari. Kaukot on erityisesti Oivan murhe ja ehkä tunnarinkin voi Oivan heikoksi lenkiksi laskea..

Oiva:
Aluksi kisamaisena istuminen, luoksetulo ja ruutu. Ruudun seuraamisen palkkasin sitten reilusti. Istuminen meni ok. Luoksetulossa sen sijaan on ihan julmetusti vauhtia. Saa olla aikaa nopee, jos meinaa säädyllisesti sen pysäyttää. Sama juttu ruudussa. Jossa liikutinkin hiukan keskemmälle, mutta muuten hienosti kaiken kaikkiaan. Lopuksi treenasin itse luoksetulon ekaa stoppia. Oiva ei edes ennakoinut,vaikka toistoja tuli aika monta.
Iltatreeneissä sen sijaan tunnarissa on vähän liian hutilo. Tehtiin taas laudalla sitten. Kaket sen sijaan muuten kivasti, mutta mun täytyy nyt tehdä ajatustyötä vielä lisää palkkauksen kanssa.

Tahvo:
Seuruuta naksutellen. Ihan kivalta tuntuu. Neliössä sitten jostain syystä istumisesta maahan. Treenisuunnitelma uusiksi ja tehtiin suoralla asentoja. Hmm.
Ruutuun pääsi taas lelulle. Otettiin muutama pysyminenkin lisäksi.
Ohjatussa kirpula lähti hakemaan väärää. Toistoilla sitten keskityin huolelliseen käsimerkkiin, josko olisi siitä johtunut. Ei sen jälkeen ongelmia.
Luoksetulon stoppeja sai tehdä ihan puunkierroilla. Otin lisäksi kakeja taas sieltä 20 metristä. Hienosti.
Illalla tehtiin vielä tunnaria ja kakeja. Tunnarista hienosti kolme toistoa ja kakeista vain yksi sarja. Mutta se meni hyvin.