Ilma oli harmaa ja ihmiset oli keskittyneet mätsäröimään, joten meidän näytös meni treenailuksi. Oivelle erinomaista häiriötreeniä. Oli myös tosi hienoa nähdä ohjattavieni taitavaa tokoilua. Hyvä te! Erityisesti Henna saisi Astridin kanssa uskaltautua jo kokeeseen.

Tape aloitti metallilla, jonka teki hienosti. Ei mitenkään yllättäen. . Videot 1 ja 2. Sen lisäksi teki kaket, jossa vinotti oikeelle. Ilmeisesti edelleen on vasemmalta lihakset kireenä tai sitten se jäi jo vinoon. Tiiä sitten .Video.
Loppuun Tape teki vielä suht hienoa seuruuta, muuta kiemuranperusasennon esitti, muuten teki hienoa työtä. Mä palkkasin hienosti lentämällä itsekkin maahan.. eeh, onneksi kameraan ei tallentunut se. Tässä hieman alkua.
Oippe teki luoksetulossa heti paikalle tultua yhden pallostopin. Liikkeenä tehtiin luoksetulo myöhemmin. Seiso meni pitkäksi, koska annoin liian myöhään käskyn. Maahan kahdella käskyllä, loppu meni paremmin kuin eilen. Video stopeista ja pallostopista.
Jäävät suht ok. Palkkasin molemmat ajoissa pysymisestä ja annoin seisoon toisen käskyn palatessa, koska näytti eläväiseltä. Videot liikkeestä maahan ja seiso. Noudossa neiti vierasti isoa kapulaa ja tiputti sen sivulle tullessaan, kun kapula osui mun jalkaan. Pito käskyllä kuitenkin sivulla hienosti. Loppuun muutama merkki, jotka Oive kivat!

Kiitos Katille videoista.="http:>
Very Happy