Tänään otettiin lenkin varrella ruutua, kakeja ja luoksetuloa Tahvon kanssa. Ruutu on hallinnassa omilla merkeillä ja niillä tänään treenailtiinkin. Perjantaina yhteisissä treeneissä huomasin,että vieraat merkit eivät ole Tahvolle ihan yhtä selvät. Täytyy siis nyt yrittää ottaa mahdollisimman erilaisilla merkeillä,että saataisiin tuohon liikkeeseen koevarmuus.
Kakeja otettiin ensin lyhyellä matkalla. Pallo oli takana palkkana. Koska ne meni hyvin, kokeilin pidemmältä matkalta.  Hyvin sujuu sieltä viidestätoista metristäkin.
Luoksetuloja otettiin puun kierron kautta. Läpijuoksuja ja maahan menoja. Maahan meno on kyllä jotain ihan käsittämättömän nopeeta, kun miettii miten paljon hankaluuksia ylipäätään meillä on ollut maahan menon kanssa. Tästäkin lensi pallo palkaksi.

Oivan kanssa otettiin seuraamista, jätöt ja luoksetulo lyhyeltä matkalta. Seuraaminen on ok. Tiivistä ja oikea paikka. Istumisetkin menee hyvin. Ei vinoutta tänään. Jätöistä otin alokasluokan seisomisen ja maahanmenon, joista heitin makupalan palkaksi. Alkoi hämärtyä niin paljon,että otin vain luoksetulon. Ruutu jätettiin siis väliin.

Viikonloppuna otettiin seuraamista videolle. Tässäpä näyte.