Päivä meni säätäessä ja ilta tsau:n syyskokouksessa, joten koirien tokotukset jäi iltaan. Kylmältä näyttää, joten pitänee harkita viikonloppua siltäkin kantilta. Ilmatieteen laitos lupailee plussaa asteita molemmille päiville. Toivottavasti ennustus pitää paikkansa.
Sitten niihin tokoihin. Tape sai kunnian tehdä ihan kunnon treenit. Ensin idari, joka oli jees. Parit puunkierrot väliin ja sitten kolme toistoa leluruutuja.Ohjatussa vasen jees, mutta oikeassa vaati taas hieman apua. Äärgh, menee hermo, kun en keksi miten saisin tän paremmaksi. Tunnarissa molemmat toistot pientä pureskelua lukuunottamatta kivasti.
Oiva sai tehdä seuraamista. Vahvisteltiin vähän kaikkea. Vähän tuntui tättähäärältä alkuun, mutta loppua kohden keskittyminen parani.


-----
Unettomuuden hyödyt. Koirat siis saa keskellä yötäkin tehdä temppuja. Onneksi meillä ei koskaan ole opetettu mihinkään säännönmukaiseen elämään. :D Oivalle nenäkoskettelun muistuttelua, jos vaikka innostuttais jossain vaiheessa siitä agista taas. Ei ketään haluais ohjata yhtä pomppivaa staffia? Rehellinen täytyy olla itselleen. Ei olla tästä kehitytty kyllä mihinkään puolen vuoden aikana.

Tapsukka sai tehdä pitotreeniä ohjatulla. Tällä hetkellä muistaa kyllä sivulle tullessa,että ei saa pyöritellä, mutta matkalla saattaa tehdä hampaat töitä. Pari toistoa tunnarillakin, koska siinähän tänään se ongelma oli.