Tahvo:
Ruudussa saatiin onnistumisia häiriössä. Jee! Ekalla kerralla otti selkeesti häiriötä, mutta muut meni tosi hienosti! Metallissa ei mitään ongelmaa ollut. Kaket ja luoksetulo häiriössä. Kaukoissa otti häiriötä, mutta teki silti kivasti.
Paikkamakuussa sitkeä sivulle nousu, lisäksi ennakoi maahan menoa toisen käskystä.

Oiva:
Ruudussa mun täytyy vaan oppia pysäyttämään oikeassa kohtaan ja saadaan hienoja ruutuja. Korjauksiakin ruvetaan harjoittelemaan.
Kaukoja sitten hinkattiinkin kauan. Lopputuloksena,että palkkaan kaikki vaihdot, kun se tekee oikein, välittämättä muusta. Kunhan nyt tarjoaa oikeaa asentoa.
Paikkamakuussa kohottaa toista kyynärää, kun menen vinossa kulmassa piiloon. Pitää olla tarkempi.

Tokoilut Iltapalalla:
Tape teki kapulalla hurjuuttaen noudon luovutuksia. Bra!! Lisäksi kakeja, joka asennon vaihtoa vahvistaen. Bra!!
Oiva teki, ylläripylläri, kaukoja. Toistoa miljoona, mutta onnistumisprosentti keikahti korkeemmalle kuin pitkään aikaan. Ehkä se sinnikkyys palkitaan ja Oiva pääsee kisoihin ennen vuotta 2012.  Illan masennuksen jälkeen, olen taas vaihteeksi positiivisin mielin Oivan kisauran suhteen.

Ja yöllä vielä lisää kakeja. Mutta nyt Oiva-blondi näyttää hoksaavan ideaa,että niiden takajalkojen on tarkoitus pysyä paikallaan. Mulla oli 30 namipalaa ja kaikki käytettiin. Nyt jatketaan tällä mallilla päivittäin...