Oman seuran kisoissa käytiin kokeilemassa. Ihan tosi hyvillä fiiliksillä jäädään pienelle tauolle. Kierrokset oli kaakossa niin kuin arvelinkin, mutta silti tehtiin onnistuneita suorituksia. Kehässä oli kaikesta huolimatta kivaa. :)
Paikka makuu meni  hyvin, mutta ylöstuloon vaati toisen käskyn. Tuomari ei kuullut, joten kymppi tuli. Me lähdettiin viimeisenä, joten saatiin kyllä odotella. Tälläistä venaamista tarvis harjoitella lisää,varsinkin kun ei ollut mahdollisuutta pitää autossa koko venaamisaikaa.

Heti kehään mennessä bongasi ruudun ja alkupätkä seuruuta oli hapuilevaa. Vaati muutaman lisäkäskyn siihen,että malttoi seurata, Siitä 7,5. Istumisessa teki malttamattomuus käännöksen ja hypähti 8,5. Luoksetulossa ei keskittynyt kuuntelemaan käskyjä vaan juoksemaan kovaa. Eli siitä 0. Ruutu oli harmittava, hyvin lähti ja sain pysäytettyä ruutuun.Maahan vasta kolmannella, joten 0. Loppuosa ok.Perusasennossa hypähdys.
Hyppynouodossa kävi pirulainen valitsemassa itse maassa olevista kapuloista sopivan. (olisi pitänyt mennä nolliksi, kun kävi koiran suussa ennen...)Pitää muistaa jättää kauemmas tämmöisissä tilanteissa, kun kapulat on maassa tyrkyllä. Itse liikkeestä kuitenkin 10. Metalli 10. Tunnari oli meille puoli voittoa. Haisteli hyvin, löysi oman, mutta tarkasti. Meinasi jäädä syömään, mutta tuli nimeä mainitsemalla suoraan luokse.Innostuneena ote oli löysä, joten tipautti kerran, mutta nappasi saman tien takaisin suuhun. Ja se tärkein pointti: kapula oli ehjä. Vaikkakin pisteitä vain 6.
Kaukot oli todella hienot. Sitten hätähousu menee antamaan yhden lisäkäskyn. Ihan turhaan. Tuomarin mukaan vielä liikkui vähän, mutta en sit tiiä. Liikkeenohjaaja kehui jälkeenpäin,että oli todella hienot kaukot. Takajalat ei liikkuneet minnekkään. En sit tiiä, videoltahan tuo nähdään, oliko siellä jotain. Pisteitä siitä 8. Kokonaisvaikutus 9. Mä olin kuitenkin tosi tyytyväinen, ei kapulan pyörittelyä ja kaukotkin onnistui. Alku oli hieman kankeaa, mutta hyvä mieli jäi kokonaisuudessaan. Yleisöstäkin oli ilmeisesti hauska katsoa Tahven suorituksia... ehheh

Kiitos tukijoukoille. Tahvo sai kuivaa päälle ja hermostunut ohjaaja juttuseuraa.
Very Happy


Lisäsin linkit vielä vidoihin. Kiitos Katille kuvaamisesta.