Heti aamutuimaan tarvottiin Tahvon kanssa lähikentälle ottamaan kisatsekkaus. Onko ne voittajaliikkeet niin hyvässä kondiksessa kuin kuvittelen. Ei ole.Tällä menolla voidaan odotella sitä voittajaykköstä sitten kun tuolla otuksella vauhti hiipuu eläkeläisenä, jos silloinkaan. *syvä huokaus*

Rakensin ruudun kentälle ja jätin Tahvon odottamaan istumiseen. Siinä vaiheessa jo oli täpinöissä. Ajattelin sitten kokeilla virittelyseuruuta lelupalkalla. Olikohan tämä jo se pahin virhe? Jokatapauksessa tehtiin nopeatempoinen tsuptsup-seuruu. Kisamaisesti kehään ja hain noutokapulat valmiiksi kehän laitaan ja Tahvo näki tämän hyvin. Sitten liikkeisiin.
Seuruu: Teknisesti hyvä suoritus. Askelissa perusasennot edempänä kuin muissa. Hyvä kontakti ja paikka pysyi. Hyvin innokasta.
Istuminen: Tosi hieno. Levottomuus ilmeni läähättämisenä. Ei liikkunut, vilkaisi perään. Ei muuta.
Luoksetulo:
Täyden kympin suoritus! Pysähdykset tosi hyviä. Otin kuitenkin ihan loppuun saakka. Vauhti säilyi samana koko matkan. Mahtava suoritus.
Ruutu: No tässä tuli sitten ekat sählähäslät. Ensin kävi matkalta poimimassa kentän reunalta sen noutokapulan. Ok, uus yritys. Nyt meni hyvin ruutuun ja kävi maahankin, mutta meinas sieltä nousta ennen kuin ehdin kävelemään kohti. Oli hyvin täpinöissään. Otettiin uusi yritys.Nyt ruutuun, täpäkkä stoppi ja salamannopea maahanmeno. Kävelin kohti lähtöpistettä kahteen kertaan ja mietin käynkö palkkaamassa vai en. Oli kuitenkin maassa,joten päätin ottaa loppuun saakka. Hyvin tulikin sivulle. Kolmas kerta toden sanoo vai miten se sanonta menee.
Nouto: Ei ollut hyppyä, joten otin tasamaanoudon. Tämä meni hyvin.Ehkä hiukan iisimmin olis voinut kapulaan tarttua eikä niin,että vauhdista matkaan ja samalla vauhdilla käännös takaisin.
Metalli: Oma moka, koska en tarpeeksi valmistellut. Varasti. Tokalla oli taas tyypillinen kympin nouto.
Tunnari: Jos olisin ollut fiksu en olisi tehnyt ollenkaan, mutta kun en ole. Oma tuli, mutta muuten suoritus ei kummoinen ollut. Hirveellä rytinällä kapuloilla ja pureskelua sivulla.
Kaket: Täydelliset. Jotain sentään onnistuu,vaikka viretila oli hieman liian korkea muihin liikkeisiin...

Palauttavissa treeneissä otin tunnaria, tehtiin kolme toistoa ja yksikään ei ollut täydellisen hallittu kapuloilla haistelu. Kerran tuli vääräkin. Tunnaria siis tehdään iltatreeneissä myös.
Ruudussa yksi lähetys lelulle. Sitten sitä maassa pysymistä.. Ekalla meinas pompahtaa ylös, mutta komensin samantein takaisin maahan. Tokalla tärisi, kolmannella oli jo suht rauhallisena odottamassa palkkausta.
Luoksetulon otin muuten vaan uusiksi. Nyt olisi halunut varastaa, joten palkkailin sitten siitä. Kerran otin stopin suorapallolla.

Että silleen. Nähdään toko-kokeissa ehkä vuonna 2012. 1108680.jpg