Oli hauskat treenit. Aluksi ohjailin Oivaa pelkillä käsimerkeillä ja pitäis varmaan suunnata aksaan sen kanssa, koska sehän irtoo nykyisin monta kymmentä metriä helposti. Pitäiskö ostaa ensi vuodeksi lisenssi ja lähteä sen kanssa kisoihin. Ei tuolla miehellä taida olla tarpeeksi kisahermoja, jotta uskaltaisi neidin kanssa lähteä.

Oivan treeneihin kuului tänään seuraamista, metallia, tunnari ja kakeja. Seuraaminen ok. Tunnarissa haisteli tosi kauan. Pudotti oman ja lähti haistelemaan uudestaan. Haisteli monta minuuttia ennen kuin otti oman uudelleen suuhun ja toi reippaasti. Kaket teki hyvin ja huonosti.Metallissa käytin taas käskynä innostavampaa "TUoH" käskyä, joka toivottavasti vie ällöttävyyden yli.

Tapsalle aukinainen reppu merkin viereen. Ei käynyt edes tsekkaamassa. Josko tänään niitä koreja... Ohjatun ja tunnarin pitoa, jotka hyvät. Tunnarin toi reippaasti, mutta pureskellen. Eteenlähetyksiä taas ja oon koiraan tosi tyytyväinen. Hieman seuruuta ja paljon vasemmalle kääntymisiä ja namipalkkaa. Vähän parempi jo.