Tape teki päivätokot. Tehtiin ekaa kertaa saikun jälkeen monta liikettä, mutta ei tarvinnut tehdä montaa toistoa, koska Tapsukka oli niin hyvä.

Idarin asennot eka suorapalkalla. Ekalle seisomiselle tarjosi istumista, mutta muuten varsin mallikkaasti. Seuraamista tehtiin pitkähkö pätkä, mutta palkkailin välillä namilla ja lopussa lelu. Tuntuu ihan sikahyvältä! Ruudussa ensin merkiltä ruutuun, joka meni hyvin. Sitten merkki palkalla, sen jälkeen pari merkki+ruutu, jotka nyt erinomaisia. Ei lähde ammuttuna, mutta näyttäis suurin epävarmuus hävinneen. Loppuun vielä palkka merkiltä.
Luoksetulossa pallostoppi. Sen jälkeen maahan ja pallo perään. Nämä hienosti! Sitten vielä läpijuoksu sivulle saakka.
Ohjatussa ensin palkka merkiltä, jonne tosi hienosti. Sen jälkeen merkki + kapula. Fiksusti tauon jälkeen kapula oli ruudun kanssa samassa suunnassa, mutta hienosti kävi noukkimassa kapulan,vaikka katsahti kyllä ruutuakin. Loppuun vielä merkki, joka oli hieno!
Viimeiseksi tunnari. Sairaslomasta tosiaan oli hyötyäkin, sillä tänäänkin taas tunnari aivan Super!!! Mahtavaa Tahvo!!!

Opskulan tokot Kupittaalla
Oiva pääsi kuppikselle treenamaan. Ajattelin sen kaipaavan enemmän häiriötreeniä kuin Tahvon.
Aloitettiin kisamaisella luoksetulolla, joka oli suht jees. Vauhti oli hurja, joten pysähdyskään ei ollut napakka, mutta niin hyvä kuin tuolla vauhdilla vaan voi olla. Loppuosassa oli ihan kivasti vauhtia tänään. Sen jälkeen yksi pallostoppi. Sitten hinkattiin maahanmenoa. Välillä se sujuu ihan kivasti ja välillä taas ei. Peruutuksen kautta ei ainakaan tänään saatu vauhtia. Täytyys nyt kattoo, mitä tehdään sen kanssa.
Kakeissa täytyy vielä vaan tehdä läheltä tekniikkaa, ei ole vieläkään pomppimaton.
Nouto oli ihan jees. Nyt saatiin luovutuskin etupalkalla paremmaksi.
Liikkeestä seisomisessa otti seuruussa häiriötä edessä päin olevista koirista.Rupeaa poikittamaan. Muuten liike ok. Otettiin sitten pelkkää seuruuta suoraan ja palkkasin, kun meni oikein.
Paikkamakuu(3 min) oli hyvä.