Oivan kanssa aloitettiin lyhyellä seuramisella, palkkasin naksulla. Kivasti seuraa oikeassa paikassa, täyskäänöksessä vähän hapuilua.
Ruudun takana oli odottamassa palkka ja tänään osasi juosta suoraan. Seuraavaksi otettiin vielä tyhjä ruutu. Aivan mahtava ruutuun meno. Vauhdilla ja pysähdys oli napakka. Lopuksi ruutuun vielä patukkaa hakemaan. Sen jälkeen otettiin jäävät liikkeet patukalla riehuen. Kivan nopeita.
Luoksetulon pysäytykset oli ihan kivoja. Otin hieman lyhyemmältä matkalta, jotta ei saada loikkimisvaihdetta päälle.  Lopuksi vielä läpijuoksu.

Tahvon kanssa tehtiin seuraamista. Lähinnä tänään huomiona oli oikea etäisyys. Liikkeestä istuminen oli loistava. Tunnarissa tehtiin neljä toistoa. Ekalla kerralla nappasi suuhun väärän, mutta vaihtoi nopeasti oikeaan. Kolme muuta kertaa oli hyviä. Vähän matkalla piti narskutella kapulaa. Vauhti on hyvä. Juoksee  täysiä suoraan kapuloille ja laskee nenän maahan  juuri ennen kapuloita. Vauhti on lähes yhtä kova kun tulee takaisin.Pureskelun kun vielä saisi kitkettyä pois...
Luoksetulon seisominen oli kiva, mutta maahan menojen nopeutta hiottiin. Läpijuoksuissa oli kiva vauhti.