Paikkamakuu tietty varma kymppi. Kehään mennessä taas tsiikaili ruutua.
Seuraaminen oli kokonaisuutena kiva. Oli heti hyvin skarppinan mukana ja mulla oli pää pystyssä. Peruutuksissa perusasento vinoontu, mutta muut askeleet oli ok. Pisteitä tästä 9.
Istumisessa varmistin pääavulla, mutta muuten toimi ihan kivasti. Vähän levottoman näköinen oli, muttei kuin vilkaissut perään. Tassut ei liikkunut. Pisteitä 9.
Luoksetulo ei mennyt ihan putkeen. Otti hirveesti häiriötä vieraasta liikkurista. Meni siis läpi. Uusinnalla toimi hyvin. Pyöreä 0 saldona tästä liikkestä.
Ruudussa vaati kaksi käskyä maahan(tai en tiedä vaatiko,annoin aika nopeesti peräjälkeen, kun näytti siltä,että ei lähde ekaa toteuttamaan.) Sivulle tulossa oli vartaloapu mukana. Pisteitä 7
Hyppynouto
oli muuten hyvä, mutta luovutuksessa takuttiin. Hieman myös pyöritteli sivulla. Pisteitä 9,5. Metallissa ei ennenkään mitään ongelmia ole ollut. Laukalla kapulalle, kapula nopeesti suuhun ja laukalla takas. Mitäs muutakaan siitä voi antaa kuin  10 pistettä?
Tunnari oli taas tunari. Vaihtoi oman väärän. Uudelleen lähetyksellä hetken rauhottelun jälkeen kävi hakemassa kuitenkin oman.
Kakeissa vaati tuplakäsimerkin lopussa, koska meni maahan hitaasti.Olisi jättänyt ilman käsimerkkiä vajaaksi. Ei kuitenkaan liikkunut, joten pisteitä 9,5
Kokonaisvaikutus 9.

Uusintakierroksella hyppynouto palkaten. Nyt se oli hyvä.Luoksetulo myöskin oli super. Tunnarikin onnistui. Tosin pureskeli aika tavalla, mutta haistelu oli tällä kertaa hyvää.

Tunnariin pitäis keksiä jotain ja luoksetuloa harjoitella vieraiden tyyppien kanssa.