Lähdettiin iltaruoka-aikaan treenamaan. Herra oli muutenkin ihan pomppiva leluhullu. No treenattiin kuitenkin. Nyt aloitettiin paikalla istumisella, mikä meni tosi hyvin.
Kisamaisena tänään seuruu ja istu, josta jälkimmäisestä palkka. Molemmat ihan jees, joskin seuraaminen oli aika kiihkeää. Istuminen sen sijaan tosi hyvä.

Ruutu: Tehtiin kolmet motivaatiolähetykset. Muutamat stopit, joskin pyrki tarjoamaan ruudun törpöille merkkiä. Yhdesti juostiin yhdessä ruutuun ja tämä auttoi.  Treenin lopuksi lähetin vielä ruutuun sille kauan kaivatulle lelulle, josta maininta alempana..
Ohjattu: Vein kapulat ja näytin Tapsukalle molemmat. Palasin takaisin ja lähetin merkille. Siis ihan Super. Tyyppi ei vilkaissutkaan kapuloita. Tehtiin ensin stoppi ja sitten muutamat vauhtimerkit. Tämän jälkeen lähetin merkille ja siitä vasemmalle kapulalle. Tämä ihan tosi hieno. Loppuun vielä vauhti merkki.
Tunnari:Tunnari ei tänään mennyt ihan nappiin. Oli hieman alkuvaikeuksia. Retku varasti kummallakin etsintä käskyllä ruutuun hakemaan lelun. Mikä sika! Mr. Green Noh tunnari meni sitten ihan hyvin, kun lähti kapuloille. Ensin haki yhden, josta sai lelun palkaksi. Tämän jälkeen kisamainen takapalkalla ja onnistui molemmat tosi hyvin
Kaket: Ensin seiso-istu-maahan. Tokalla toistolla istu-seiso-maahan. Molemmat meni hyvin. Tekniikka hyvä ja tempokin hyvä.
Luoksetulo: Aluksi palkkailin maassa pysymisestä. Sen jälkeen otettiin yksi stoppi, josta suorapalkka. Nyt oli vauhtia.
Seuruu: Loppuun vielä lyhyitä seuruu pätkiä palkaten. Kävi ihan tosi kuumana, mutta paikka pysyi.

Oiva teki tolpan kiertoja eri suunnista ja eri matkoilta. Lisäksi otettiin luoksetuloa ja siihen yksi stoppi. Aivan superhieno pysähdys!