Nyt se löytyi, se oikea tapa hoitaa kisatilanne. Samoin kuin treeneissä. Miksi tätä ei aikaisemmin ole älynnyt? Tahvo siis odottelee ihan viime minuutteihin asti yksin. Tällä kertaa kentän laidalla kiinni, joten oli vielä älyttömän helppo hakea se juuri ennen suoritusvuoroa.Ilmeisesti yhdessä odottaessa se vaan keräilee vieressä turhia kierroksia ja odottaa näennäisen rauhallisena,että lähdetään hommiin jo!

Paikallaan oloissa kaksi käskyä maahan, muuten hyvin. Syy, jätin opetetun vihjeen käyttämättä. Idiootti ohjaaja. Istuminen oli kuulemma tosi hieno. Oli ollut tosi rauhallisen oloinen, vaikka molemmissa jätöissä lipoi huulia. Ilmeisen ahdistavaa jäädä kahden ison mustan belggarin viereen.

Tunnari ekana ja virheellisesti varmaan leikitin normisti ennen kehään menoa. Ei riittänyt maltti haistella loppuun asti ja toi väärän. Luoksetulossa ei vauhti ollut päätä huimaava, mutta pysähdykset teki hyvin ja tuli vielä nätisti sivulle. Parannusta numerosarjaan Ilulta eli ysi.  Ruudussa oli sitten tottelematon piski ja aivan pakko oli käydä tarkistamassa korin sisältö kentän laidalta. Näitä tarvii harjoitella aivan hirvittävästi lisää. Onneksi ihan joka kisassa ei näitä ole. Idiootissa oli hyvä jälleen. Seuraaminen oli alussa huonompaa, mutta parani loppua kohden. Liekö istuminenkin ollut hieman hidas, mutta ysi siitäkin. Positiivista on,että teen nykyään liikkeen luottavaisin mielin. Tästä poikki ja kehän ulkopuolelle lelulle leikkimään.

Tokassa osiossa aloitettiin hyppynoudolla. Tahvo huomasi kyllä maassa olevat kapulat vieressä, mutta näihin olen saanut sen siedättymään hyvin. Kaikkea ei tarvi nostaa ja tuoda. Hyppynouto hyvin ja tarttui metalliin reippaasti. Kakeissa mokasin ja annoin täpäkän maahan käskyn keskivaiheilla, vaikka siinä pitäisi olla rauhallinen. Äsh. Muuten ihan täydelliset kaket ja hyvällä ilmeellä, mutta mokani takia tuli nolla. Raakaa. Seuruussa teki samaa kuin treeneissä eli painoi. Loppua kohden paransi, mutta pisteitä tipahti varmasti siitä, koska koira oli tiellä käännöksissä. Jätetään hetkeksi lelupalkka kokonaan pois ja yritetään rauhoittaa koiran fiilistä tässä, vaikka onhan se kiva, kun toinen on niin innoissaan! Ohjattu ihan superhieno. Itku meinasi tulla, kun Tahvon reaktio stå-käskyyn merkillä oli niin terävä. Luovutuksessa nousi seisomaan ja urahti, mutta sitten tiputti kapulan käteen.

Kaikenkaikkiaan olen tyytyväinen liikkeiden väliin. Kertakaan en unohtanut koiraa hukkaan ja Tape ei käynyt liian kuumana. Molemmilla oli tosi hyvä olla ja varsin itsevarmana tehtiin suoritusta niistä nollista huolimatta. Onnellinen olo,että treeni kannattaa sittenkin. :)