Tänään Liedossa kokeilemassa onneamme. Kakkoselle jäätiin, tulos siis 240,5. Muut ei harmita, mutta kaukojen jumitus oli ikävä ylläri. Niin hyvin kuin ne on menneet vaikeissakin paikoissa ja pitkiltä matkoilta. Noh,ei auta itku vaan kerätään voimia hyvästä fiiliksestä ja onnistuneista suorituksista. Perjantaiset fiilistely-treenit meni nappiin. Kaikki onnistui kuten pitikin ja sama fiilis jatkui kisoissa. Ensimmäinen helteisempi päivä verotti meitä tottumattomia, mutta kivaa oli! Kiitos Katille ja Hennalle seurasta. Katille ja Pyrylle miljoonasti onnea hienosta toko-uran korkkauksesta!

Lyhyt analyysi kokeen kulusta.
Paikalla istuminen(10): Jäi hyvin. Kehään meno oli rauhaton.
Paikalla makuu(8): Ei ennakoinut toisten käskyjä, mutta vaati kaksoiskäskyn maahan. Noh,ehkä me löydetään vielä kultainen keskitie tähänkin.
Seuruu(8,5): Vähän löysän tuntuinen, mutta skarppaili selvästi. Seuruussa aina kiihtyy paljon, joten vaikuttiko kuumuus sitten? Toisaalta seuruun jälkeen sain tilanteen haltuun ja Tape selkeesti terästyi töihin.
Idiootti(8): Hienosti seisoa tönötti paikallaan. Treeni ei oo mennyt hukkaa. Seuruukin meni ihan jees. Istumisen varmistin ja siitä avusta lähti kaksi pistettä.
Luoksetulo(8,5): Vino loppuasento ja hieman ois saanut tulla kovempaa. Laukkasi hyvin ja teki hyvät pysähdykset. Vino perusasento varmaan johtui mun säteilevästä ilmeestä Tahvoa kohti ja oletti palkan lentävän heti kohta jostain. Taitava ohjaajaa...
Ruutu(7): Hyvä merkki ja lähti hienosti ruutuun. Ei bongannut ruutua kunnolla aloituspisteestä, mutta usko mun tietoon on näköjään korjaantunut. Varasti kuulemma ruudusta. Ja taisin antaa toisen käskyn, kun ainakin näytti ettei toinen kyynärä ole kunnolla maassa.
Ohjattu(5): Merkille vinoon vasemmalle ja oikeata ois pitänyt lähteä noutamaan. Lisäkäskyillä Tahve merkille ja siitä noutamaan oikeata. Tämä on työvoitto. Vielä kaksi kuukautta sitten korjaussarjat ei olisi onnistuneet ja Tape ei olis malttanut kuunnella.
Metsku(9): Tavanomaista Tapea.
Tunnari(7):Haistelua en uskaltanut katsoa vaan rallattelin mielessäni. Oma tuli ja hieman pureskeli.
Kaket(5): Voihan nenä sentään, kun harmittaa. Istu-maa vaihto jäi tekemättä ja vikaan kaksoiskäsky. Ei liikkunut mihinkään. Tälläisten tilanteiden ehkäisemiseksi en vielä ole keksinyt lääketä. Mietitään.