Ei olla sokerista. Hyvillä mielin treenattiin nurtsilla, vaikka matkalla menetin kerran hermoni Oivan pöllöilyyn hihnassa ja kolautin pääni liikennemerkkiin remmejä selvitellessä. Siihen varmaan nousee kiva kuhmu. Sattumuksista huolimatta treenit meni hyvin.

Oivalle ruutua evl-tyyliin. Muuten hyvä, mutta sain antaa lisäkäskyn maahan,että meni alas asti. Otin maahanmenoihin avuksi naksun ja sillä alkoi kulkeakin. Luoksetulo hyvä ja palkkasin tämänkin maahan menosta jatkaen maahanmenon vahvistusta. Metskussa häröili vähän. Todennäköisesti hukkasi ajatuksen, koska kapula oli vaikea löytää.

Tapsukka teki ihan kympin ruudun heti alkuun ja jatkoi samaa linjaa luoksetulon kanssa. Kaukojen kanssa jatkettiin samaa linjaa. Tälläinen vire pitäisi saada kisoihinkin mukaan. Ohjatussa palkkailin taas vain merkistä ja teki siinäkin loistavasti, vaikka ehkä hiukan nopeammin olisi voinut käskyyn reagoida. Vertaan nyt eiliseen merkki stoppien harjoitukseen, jossa toimi paremmin.  Mitenkähän sen sais liitettyä ohjattuun. Taas tuli pohdittavaa.