Tapsella oli tänään temppupäivä. Kasia, peruuttamista ja tanssipyörähdyksiä. Viimeiset tuotti hieman ymmärryskatkoksia. Ei ollenkaan meidän tapaista tehdä päämäärättömiä temppuja, mutta ehkä se vaihtelu tässäkin virkistää. Illalla leikitään ihan sitä oikeeta tokoakin. Mr. Green

Tahvo: Meidän onnistumisteema ei oikein ota tulta alleen. Seuraaminen ihan kivaa. Tehtiin askellukset erikseen palkalla. Istuminen tökki ja huolella. Tarjosi ensin seisomista ja sitten maahanmenoa. No selvällä olkapääavulla saatiin toimimaan ja toistoja otettiin miljoona. Takapalkalla ja  heittopalkalla. Mikä totaalinen unohdus tähän on tullut?
Luoksetulo sen sijaan toimi ihan loistavasti. Vahvistettiin nyt kaikkia  palasia. Tasamaanoutoa useampi toisto. Palkkaa pidosta ja luovutuksessa. Tunnarissa ehkä koski vieraaseen, mutta oma tuli ja toisella kerralla selvästi siistimmin. Ruudussa olisi halunnut ennakoida pysähdystä, mutta lisäkäskyllä hyvin syvälle ruutuun  ja siellä vielä maahan. Nyt ei otettu leluruutuja vaan ruokakuppiruutuja. Kasvatetaan nyt motivaatiota sinne ruutuun, vaikka  en usko ,että tiistainen  ruutumokailu oli merkki mistään vakavammasta ongelmasta.
Lisäksi tehtiin pisteeltä pisteeseen maahan leikkiä, jotta maahanmeno motivaatio lähtisi taas uuteen nousuun.

Oivalla sen sijaan 99,9% onnistumisia. Noudossa yritti varastaa kerran, muuten avoimen liikkeet meni ihan superisti. Hyppyä harkataan vielä huomenna.