Otsikosta varmaan voi päätellä,että treenit meni hyvin. Ihan Loistavasti.

Oiva: Ohjatun suuntia kapuloilla. Hieman epävarman oloinen lähdössä, mutta muuten sujui hyvin. Ei siis ainakaan sotketa mitään muuta vielä kuvioon mukaan. Taas kisatreeniä. Tahvon kanssa tuli/tulee tehtyä tätä liian vähän, joten Oivan kanssa yritän toimia tämän suhteen paremmin. Liikesarjana istuminen, luoksetulo ja ruutu. Siis ei mitään ongelmaa missään. Itseasiassa teknisesti näyttää ihan hitsin hienolta. Liikkeiden välitkin seurasi ihan tosi hienosti. Keskittyy koko ajan ja vire on juuri sopiva. Näiden jälkeen tein vielä leluruudun ja kaket, jotka ei sitten enää menneet niin hyvin kuin odotin. Edelleen siis ollaan vaiheessa,että seison ihan edessä, jottei ekalla vaihdollakaan pomppaa. Tokasta vaihdosta lähtien muistaa tehdä siististi, mutta kun se ei ihan taida riittää. Sitkeesti vaan harjoitellaan. Ehkä meilläkin joskus on ihan oikeet kaukokäskyt.

Tape: Ohjattua osissa ja kokonaisena. Huomasin pyörittelyynkin ihan yksinkertaisen keinon, jos en katso palautusta tuo heti huomattavasti siistimmin. Pitää varmaan joltain vielä tarkistaa,ettei vaan ole mun kuuloharhaa ja toiveajattelua,että vaiva hoituisi näin simppelisti pois. Tehtiin luoksetuloakin osissa. Tämä taitaa olla kolmas treenipäivä uudella systeemillä ja wau. Idea toimii loistavasti käytännössä. Nyt oli seisominenkin ihan hirmuisen wau. Arvelinkin sen parantuvan, kunhan idea ajetaan sille sisään.
Eilisen maahan ennakoinnin takia, otin ruutuakin uudelleen. Nyt palkat seisomisista ja tämäkin toimii nyt kuin unelma.
Kisapalkkausta olen pähkäillyt ja sain siihenkin nyt idean. Tänään lähdettiin toteuttamaan käytännössä ja vielä en ainakaan muuttanut mieltäni idean suhteen.