Tahvo teki ensin pitkän paikalla makuun, sillä välin laittelin ruudun ja muut törpöt valmiiksi.

Aloitettiin seuruulla ja on sillä koiralla korvat ainakin kohdallaan. Tarkoitus palkata naksulla, kun on hyvä. Ekassa kohdassa naksu ei pitänyt mun korvaan mitään ääntä, mutta Tahvo odotti palkkaa jo.(
Ei muuten kannata pitää naksua jauhelihan kanssa samassa pussissa, menee mähmäseksi..) Seuruu oli ihan mielettömän hienoa, otin eri pituisia pätkiä ja palkkailin eri osista.
Istuminen kertalleen ilman päätä. Jätte Bra!!! Istumisen jälkeen kaavan mukaan luoksetuloon, jossa muuten meni sivulla tosi nopeesti maahan. Eka kieppi meni ok, mutta sitten katos korvat ja tarjos seisomisen tilalla maahanmenoa. Vihelsin pelin poikki eli muutama suorapallo väliin ja uus yritys, nyt onnistui seisomisetkin.
Ruudussa ensin suoraan lelulle. Harhautui kerran tyhjillä luoksetulomerkeille, mutta muuten hahmotti hyvin. Tosin kovasti tahtoisi ennakoida maahanmenoja. Hankalaa. Otettiin vielä loppun ruutuun meno leikki. Treenien loppuun otin ruudun hurjuuttaen.
Metallinouto oli tavanomaisen hyvä. Pari puunoutoa perään ja heitin kapulan tosi kauas. Hyvin meni ja uusi luovutustapa toimii mainiosti. Pitokin oli hyvä. Tavallisten noutojen jälkeen tunnariin. Ekalla varmisteli eli tiputti oman hetkeksi ja haisteli vielä muita, voi plääh.Jotain hyvääkin sentään, pito oli ihan uskomattoman hieno. Tokalla ei varmistellut ja oma tuli varmasti, nyt kerran korjasi otetta, mutta muuten pito oli hyvä.

Illalla Oiva teki metallinoudon nostoja ja pitoja. Nyt pysyi suu jo ihan hyvin kiinni eli ei kalisuttanut. Korjasin myös nostotapaa, koska helposi ottais laipasta kiiinni.
Tahvo teki tunnarin pitoa ja taviskapulan luovutusta. Näiden välissä kaket tottakai. Kaket Tahvomaisen hyvin.