Näin meillä pakkaspäivinä treenataan. Sisällä ollaan viilailtu kaikkea, mitä vain sisällä mahtuu tekemään. Noudot alkaa näyttää molemmilla kivalta ja Oivan kaketkin on menneet hyvin.

Tänään treenailtiin taas pihalla.

Tapsus aloitti. Ohjattua jälleen yhdellä kapulalla. Ei suunnitelmallisuutta mukana. Minikassissa sattuu vain olemaan yksi kapula ja muutama törppö. Tää on nyt ihan super hieno! En ois syksynä uskonut,että tähän vielä päästään ja näinkin nopeasti.  Nyt tähän liikkeeseen voi ruveta lisäilemään taas enemmän häiriötekijöitä ja enemmän liikkeenomaisuutta. Huippua! Muutamat yksittäiset merkitkin olivat aivan mahtavia. Seuruukin oli tosi kivan oloista. Luoksetulo tehtiin osissa ja sekin sujui. Idarin asennot otettiin erikseen ja vahvistettiin pysymistä. Tosi hyvin tämäkin. Lenkillä Tape haki oman tunnarin, jonka Sami kiikutti paikalleen. Haisteli tosi kauan ennen kuin löysi. Työskenteli keskittyneesti ja palautti vauhdilla. Oivalla sen sijaan oli tässä vähän vaikeuksia irrota kapulalle saakka,joten piti vähän näyttää, mihin suuntaan se kapula piilotettiin...

Oivallakin meni muu treeni sitten kivasti. Seuruu oli ihan kiva, peruutuksia lukuunottamatta. Vinottaessaan törmää, jolloin väistää liikaa. Ääh. Tehtiin sitten peruutuksia ilman seuruuta, jotka suht hyviä. Pystyy tekemään neljä viis askelta ennen kuin lähtee vinoon. Keskitytään nyt palkkamaan vain suorista askelista. Merkki oli tosi hieno, samoin luoksetulo. Oivan kanssa vahvisteltiin idarin asennot suorapalkaten. Kaikki hienosti.