Ennen tokoilua tyypit kävi luovuttamassa verta Hannes Lohen geenitutkimukseen.  Huomaa kyllä koirien luonne-eron tähänkin asiaan suhtautumisessa. Tahvo vaan katteli,että jaa tällästä tällä kertaa. Oiva sitten vähän jännäili. Eikä edes normaalintapaan mennyt heti moikkamaan näytteenottajaa. Mutta nätisti se silti oli. Näytteenoton jälkeen nenät kohti kupittaata. Samikin tuli kuvamaan meidän touhuja. Videot tulee sitten myöhemmin.

Oivan seuruu: muuten ok, mutta täyskäännöksissä väljenee. Luoksetulossa pitää harjoitella enemmän palkan viivettä. Tänäänkin tulin palkanneeksi siitä. 1108680.jpg Yksi pallopysähdys sitten perään. Lisäksi otettiin kontaktiharjoituksia.

Tahvon seuruu muuten ok, paitsi yksi huono peruutus oli mukaan, koskahan opin? Ruudussa palkkaruudut ensin ja jälkeen,  välissä oli tarkoitus palkata pysymisestä. Toisella kiepillä kimpos luokse, uusinnalla pysy.Tosin tein vanhan virheen ja pysäytin liian aikaisin. Tahvo just ja just ekalla ruudussa, tokalla etuviivan päällä. Hyvä minä. Ruutua en jäänyt hinkkamaan, koska törpöt ei oikein malttaneet pysyä paikallaan. Tuulinen Turku, joo.
Luoksetulon pysäytyksistä ei otettu toistoja. Tänään ei ollut niin napakka pysäytys kuin eilen, mutta välttävä. Vois tehdä taas suorapalloja huomenna.

Oiva teki vielä treenin päätteeksi paikka makuun Astridin kanssa. Ei kestänyt takapiiloa, joten otin edestä piiloon. Eihän tätä olla muiden kanssa tehtykkään pitkään aikaa. Kuitenkin ihan hyvä, nyt ei tosin meinaustakaan laskea päätä. Otetaan pääkky tehotreeneihin, vaikka ensin meinasin karsia sen...

Videokuvaa Tahvon seuruusta ja luoksetulosta.