Käytiin päivällä tekemässä pikkutreenit tutulla kotikentällä. Nurtsille ei päästy, joten jouduttiin tokoilemaan pöllyävässä hiekassa.

Oivan kanssa tein seuraamista ja jälleen kerran palkkasin paljon. Erityishuomiota kiinnitin täyskäännöksiin ja omaan liikkumiseen. Tulosta tulikin, saatiin hyvää jälkeä aikaiseksi. Kakeihin olen hurjan tyytyväinen. Seiso-istu on ajoittain vaikea. Noin kaiken kaikkiaan näyttää jo kivalta kaukojen tulevaisuus. Nyt pitäisikin nostaa rimaa ja tehdä välillä kisamaisesti kaket. Tunnarissa oli pätevä, vaikka luovutus ei mennyt kaikkien sääntöjen mukaan. Täytyy olla nopea käsi, jos kisoissa käy näin. :D Tunnarin luovutusta ja pitämistä treenattiin kuitenkin erikseen,ettei ihan tuuripelillä lähdetä mukaan leikkiin. Loppuun merkkileikkiä, joka sujui Oippelta hyvin.

Tapetsukin pääsi kokeilemaan tunnaria ja taas muutama pyörittely matkalla. Pitotreeniä siis. Luoksetuloa leikkien hyvällä asenteella. Nyt sain leikin yhteydessä korjattua maahan meno-ongelmaakin.  Kakeja epärytmikkäästi jälleen kerran. Sujuu paremmin kuin hyvin. Ryhmätreeneissä voisi kokeilla liikkuroituna, jotta en voi päättää valmiksi vaihtojärjestystä. Tape treenasi merkillä stoppeja ja oli tässä eri pätevä. Huomenna katsotaan toimiiko sama liikkeessä.