Aloitettiin pienellä pätkällä seuruuta. Joka oli suht ok. Hieman edessä, mutta kontakti oli alusta asti ihan super ja fiilis oli enemmän kuin hyvä. Sitten tunnari, ekalla toistolla hieman levoton kapulan pito. Mutta toka oli sitten ihan supermahtava! Sitten pikku pätkä seuraamista ja ilman virittelyjä liikkeestä istuminen joka oli hieno. Jätin lelun eteen,ettei tassut liiku yhtään. Eikä ne liikkunutkaan. Jesh. Toistolla lelu multa ja sekin onnistui.
Luoksetulot oli nyt juuri sitä, mitä niiltä olen kaivannut. Lähti kuin ammuttu, pysähtyi kuin seinään eikä tasannut jalkoja. Tästä oli pakko palkata,vaikka alunperin oli tarkotus palkata vasta maahanmenosta. Toistolla maahan menosta ja nyt seisomisessa yksi askel. Kolmannella kerralla seisominen taas hyvä. Hienoa Tape!
Lopuksi kaket. Muuten tosi hyvät, mutta istuu vähän vinoon seisomisen jälkeen. Otin takapalkalla loppuun pelkkää tekniikkaa ja vähän suoristui. Pistetään mietintämyssyyn. Mutta kaiken kaikkiaan jäi hyvä mieli treenistä. Tahvolla oli hyvä meno päällä.