Tuli sitten tehtyä liian vaikea treeni. Voi höh ja pöh, tunnarikin vielä epäonnistui. Aloitettiin idarilla, jossa istuminen hidas, mutta muuten jees. Suorapalkkasin vikalla toistolla kaikki asennot.
Tunnarissa otti ekalla klähmien oman viereisen. Väliin yksi pelkkä oma ja sen jälkeen neljä onnistunutta toistoa. Tahvo on aika terävät tyyppi, se nimittäin katsoo mihin kohtaan oman tiputan, jolloin tietää, mistä kohtaa suunnilleen kannattaa aloittaa haistelu. Kotona tehtiin sitten vielä tunnaria laudalla, jotta ei pääse tekemään virhettä. Kolmen toiston jälkeen yksi ilman lautaa, jossa oli vieläkin vähän kiire, mutta ei koskenut vieraisiin.
Ohjatussa sitten oli oikea puoli hukassa. Jälkiviisana ajatellen, oli liian vaikea treeni. Huono valaistus, asfaltti. Tosin kuuliainen Tape on. Bongasi siinä pyöriessään keskimmäisen. Totteli pysäytyskäskyä, jonka jälkeen annoin vain suuntamerkin oikealle, jota lähti toteuttamaan ja ihmeen kaupalla näki vihdoin ja viimein sen oikean kapulan olemassa olon.  Helpotin treeniä ja saatiin onnistumisia. Turhauttavaa silti.
Lopuksi mielialan kohottajana pikkupätkä seuruuta ja peruutuksesta bileet.

Oippekin sai tehdä tunnaria laudalla,jotta eilinen työtapaturma ei uusiudu heti perään. Aluksi vierasti lautaa, mutta sen jälkeen tosi hienosti.