Kirjoitin pitkät pätkät jo aikaisemmin, mutta tallennusvaiheessa vuodatus jumittaa ja koko teksti hävisi taivaan tuuliin. 1108680.jpg  Käytiin siis tänään treenamassa lähikentistä häiriöisemmällä. Mm. pikkulapset kävi tutkimassa ruututörppöjä ja ihmisiä kulki kentän poikki. Kenttä oli ihan jees kunnossa muutamia vesilätäköitä lukuunottamatta.

Paikkamakuu: Jätin Tahven seinän taakse piiloon, sillä välin kävin rakentamassa ruudun valmiiksi. Odotetusti pysyi ihan hyvin, vaikka hiekka taisi olla hieman kostea.

Seuruu: Muutaman askeleen pätkää lelulla palkaten. Eipä mitään kummallista tästä. Hyvä treeni.

Idarin asennot: Seisominen pelkästään suorapalkalla, koska on edelleen vähän epävarma. Maahanmeno ja istuminen olivat kuitenkin tosi hyvät. Seurasi hienosti, vaikken edes seurauttanut.

Liikkeestä istuminen: Tämä heti asentotreenin jälkeen kisamaisena. Onnistui ihan nappiin.

Ruutu: Pari lähetystä palkalliseen ruutuun. Alkuun kunnon virittelyt ja lähtikin tosi kovaa, mutta kiersi matkalla silti yhden vesilammikon. Hassu koira.

Ohjattu: Ensin vauhtimerkkiä muutama toisto palkaten. Sen jälkeen vasemmalle kapulalle lähetys. Tahvolle iski epäusko, kun ei bongannut vasenta heti. Mä olin tyhmästi jättänyt kentän reunaan vasemman ja keskimmäisen väliin treenirepun, joka selvästi häiritsi. Toi sitten keskimmäisen, vaikka ensin hyvin lähti suuntamaan vasemmalle. Toisella toistolla onnistui hyvin ja samoin seuraavalla. Kolmannella oli tarkoitus palkata merkiltä, mutta ketku meni ja varasti vasemmalle. Tyyppi oli ihan sellasella ilmeellä,että kyllä mä jo tiedän mitä pitää tehdä.Otin sitten takaisin ja saatiin onneksi onnistuneet merkki toistot. Väliin yksi nouto ja loppuun vielä merkin vahvistuksen. Ihan jees kommelluksista huolimatta.

Luoksetulo: Tänään riitti vauhtia. Neljä tai viisitoistoa pysähdykset suorapalkalla ja yksi viiveellä. Ihan hyvältä näyttivät,vaikka vauhti oli ihan mieletön. Lopuksi läpijuoksu sivulle saakka.

Tunnari: Taas riskitunnaria, joka tälläkin kertaa kannatti. Hyvin tuli oma kapula. Sen jälkeen kisamainen, jossa siinäkin kapula säilyi ehjänä. Hyvä Tape!

Oiva kävi tänään taas ylittämässä rautatiesiltaa. Nyt kelpasi namitkin sillalla.Huimaa, miten nopeesti on mennyt eteenpäin.

Iltatreenit: Tahvo teki iltasella vielä pelkkää kontaktitreeniä nameilla palkaten. Lisäksi yhden sarjan kakeja. Jotka oli taas tosi hienot.