Tänään siis ryhmätreenit ja Tahvo pääsi myös paikalla oloihin. Ainoana miinuksena hidas sivulle nousu. Tapse oli vuorossa toisena ja jatkettiin paikalla olo-teemalla. Häiriökäskytystä ilman muita koiria ja kerran meinasi mennä maahan. Naksuttelin sitten pysymisestä ja lopuksi päästin omalla käskyllä toteuttamaan maahan menon.
Sen jälkeen tunnari ihan kisamaisena. Rauhallisesti kapuloille, rauhallinen haistelu ja itsevarmasti oman poimiminen! Tunnari laskuriin lauantaiset ja tämän päivän onnistuminen 76-3-1=72. Toistoja ja isosti kehuja& palkkaa. Kyllä se itsevarmuus sillä reseptillä näköjään palautuu.
Merkkiä eri suunnista ja nyt tekee sen kivasti. Ruudun merkille himmasi vähän ajoissa, mutta käskyllä loppuun asti. Tosin Oiva oli siellä takana liekö vaikuttanut? Ruutuun lelulle, jonka jälkeen tehtiin vielä koko liike. Vähän väljä loppuasento, mutta muuten oli niin hieno ruutu,ettei voi valittaa.

Opsukkakin pääsi hiukan tekemään. Hyppynoudossa taas sika kiersi takaisin tullessaan, mutta teki myös niitä onnistuneita toistojakin. Höh. Tätä pitää siis ylläpitää hyvin säännölliseksi. Tarvittais kyllä kotiin hyppyeste. Ruutu sen sijaan loistavasti. Eka kokonaisena ja sen jälkeen palkka stopista.