Kotikentällä vaihteeksi. Tänään saimme jopa häiriötä. Pariskunta koirineen olivat ottamassa viereisellä nurtsilla aurinkoa ja koira vielä räksytti staffeille. Oiva hanskasi tilanteen hyvin. Kerran nousi hiukan irokeesi luoksetulossa, mutta muuten oli mallikas.

Oiva: Seuruuta samalla reseptillä. Oi, kuinka se onkaan hyvää! Ruutuun muutaman kerran, joka sekin loistavasti. Laski molemmat kyynärät, mutta pienellä viiveellä. Kaukoja leikkien. Palkka oli nyt vähän liian kiva, joten tuli sellaista hötkyilyä, mutta leikissä se ei onneksi niinkään haittaa.

Tahvo: Pienet kisamaisuudet alkuun. Ruudun loppuosa oli ok. Malttoi hienosti maata. Luoksetulo oli hyvä. Erityismaininta hyvästä jätöstä ja nätistä siirtymisestä. Ohjattuun mentäessä hypähti kerran, mutta muuten hyvä. Kapulat oli valmiina ja se tais olla virhe. Hyvä merkki ja hyvä suuntaus, mutta kapulat hieman kisamatkaa pidemmillä väleillä ja ei nähnyt vasenta, joten hakeutuu keskikapulalle. Osasin suhtautua asiaan tyyneesti ja heti uus yritys, joka onnistui ihan nappiin! Siitä megaiso-palkkaus. Lisäksi otettiin vielä kerran erikseen palkkaus pidosta ja oikean hakeminen. Kumpikin hienosti. Viimeisenä lähetys ruutuun häiriötörppöjen ollessa alle viiden metrin päässä ruudun linjasta. Ihan loistavasti!