Hallilla oli valmiiksi rakennettu rata, joten "pakko" oli kokeilla sitä Oivan kanssa kontaktien lisäksi. Ihan ok, vaikka kaarrokset olivat turhan pitkiä. Aa:n kontakti on turhauttava, koska tulee sen alustasta huolimatta vauhdilla liukuen kontaktilta pois. Kepeillä ei kestä liikkumista yhtään. Paljon ois siis treenattavaa.
Tape sai näyttää kaverilleen mallia ja taas matalilla esteillä. On se kyllä taitava mies!

Ja tottakai raivattiin vähän tokolle tilaa. Ruutua lelulle ja tyhjään. Hieno! Idarissa häiriökäskytystä. Sujui sekin, vaikka istuminen tuntuu olevan vahvin asento.  Kaket oli jees. Hieman puolinaiset seisomaan nousut, mutta ilme ja vire loistoluokkaa. Ohjatussa Sami juoksi viemään kapuloita ja Tape juoksi merkille &takas. Kerran haetutin kapulan ja ihan ok. Kapuloiden vienti on sille ihan kestämätöntä ja tarjosi pari kertaa maahanmenoakin. Palkkailua siis odottelustakin ja myös pari vapautusta välissä.
Oivalle hyppynoutoa, joka ihan hyvin. Istuminen & luoksetulo kisapalkalla. Ruudun maahanmenosta palkka + erillisiä maahanmenoja kaukaa palkaten. Nämä kaikki mainiosti. Oivan ruutumotivaatio on hyperiso ja tätä liikettä voisi vielä enemmän hyväksi käyttää palkkana.  Kakeja häiriössä ja taas vaan yhtä vaihtoa, koska häiriö oli kova.
Pikku neiti löysi myös vinkulelun ja se oli kummallinen kapistus. Ja pelottava! :D Hassu eläin.